Окончателно: Любо Бентлито изрита Елена Кучкова! (Причината не е изневяра)

Окончателно: Любо Бентлито изрита Елена Кучкова! (Причината не е изневяра)
5 (100%) 3 votes

Любо Бентлито окончателно изрита Елена Кучкова

Елена Кучкова мечтаеше за сватбени фанфари с политика, но Любо Бентлито напълно я отсвири от живота си.Плеймейтката се надяваше да стане госпожа Накова, но сега отново се превърна в свободен атом, готова да заложи капан на поредния чичко паричко. Запознати с любовната афера на двамата са категорични, че не изневярата на Кучкова е причината Любомир Наков окончателно да скъса с любовницата си. Нито депутата, нито тя във връзката бяха верни.

След поредната екзотична ваканция, гаджетата отново си прощаваха изневерите, като моделката се надяваше да мине под венчило с палавника. Но политикът, въпреки обещанията си в началото на връзката им, не се поддаде на предизвикателството и не направи Елена Кучкова своя законна жена. Непрекъснатите увъртания на гаджето й, както и предишните обещания дошли в повече на манекенката и тя настоятелно го крънкала да се оженят. Преди минавал номера, че неговата дъщеря не искала мащехата й да е по-млада от нейната майка и неин набор.

Заради това и Елена Кучкова се изнесе и от дома на любовника си и двамата заживяха отделно. А плеймейтката обясняваше постоянно, че още са двойка с Ников. Сега обаче нещата напълно се разтекли, защото накрая депутата й признал, че не иска плеймейтка за съпруга, пише Телеграф. Въпреки че е разведен отдавна, все още държал на първата си екс половинка, която е интелигентна жена.

Любо Бентлито окончателно заряза Елена Кучкова

Любо Бентлито окончателно заряза Елена Кучкова

Но Кучкова не спирала да настоява за сватба, заради което Любо Ников се принудил окончателно да я изритал от живота си. И по маниера на българските богаташи си прибрал и лъскавото „Бентли”, което в началото на връзката подари на Елена Кучкова. Така хубавицата останала не само без тлъста издръжка, но и без тузарско возило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар