Животът на Крум Савов се срина, Мая му нанесе удар, който го довърши!

0

Крум Савов получи втори звучен шамар от съдбата след като бе уволнено от шефското си място в БТВ.

Спортният журналист Крум Савов търпи провал след провал както в професионален, така и в личен план. Никое зло не идва само, потвърждава той. А може би едното е като следствие от другото? След като кариерата му се сгромоляса за пореден път, стана ясно, че и бракът му се държи на косъм, научи kliuki.bg. 

Мая се оказва доста палава
Мая се оказва доста палава

От близо половин година нежната му половинка Мая върти вече не толкова тайна любов с виден столичен бизнесмен. Неговото име е Емо Негъра и върти на едно от най-хитовите заведения в столицата, което прави оборот по 10-20 хиляди на ден. Освен заможен, Емо е и чаровен и изкусен сваляч и на Савова не й е трябвало много, че да забрави брачните обети и да запърха покрай него като ученичка.

Двамата прелюбодейци се срещнали за първи път в Италианския лицей, където учат хлапетата на Крум и Мая. Емо често водел племенницата си на училище, явно като предлог да зърне отново отчаяната съпруга. След това двамата се срещали в заведението му в Борово, а съпругата на Крум Савов без свян прекарвала повече време с Емо, вместо с мъжа си.

В телевизията слуховете за невярната Савова не стихвали и Крум не бил на себе си. Той постоянно проверявал Мая по телефона и й спретвал скандали, с които станал за смях пред колегите си. Това видимо се отразило на работата му и принудило Венелин Петков да го понижи, за да има повече време за семейните скандали. Крум Савов се измъчвал, тъй като бил наясно, че не може да се бори с конкурента си и е доста вероятно в скоро време да подписва бракоразводно решение, пише vsekiden.com.

Децата им също били наясно за авантюрата на майка им, тъй като почти всеки ден я виждали как флиртува с Емо в двора на елитното школо. Най-лошият сценарии за Крум Савов в момента е Мая не просто да поиска развод, а и да си вземем Картин и Крум-младши, които да отглежда заедно с любовника си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.