Не е за вярване: Виж кой влиза в „София Ден и Нощ“, Слави Трифонов е в шок! (снимки + подробности)

Не е за вярване: Виж кой влиза в „София Ден и Нощ“, Слави Трифонов е в шок! (снимки + подробности)
3.6 (72.5%) 8 votes

Слави Трифонов не е на себе си след новината кого се опитва да прилапа „София Ден и Нощ“!

Сериалът „София Ден и Нощ“ става все по-обичан и гледаем, като вече със сигурност измести конкурентното предаване по същото време в лицето на вечното „Шоуто на Слави“.

На Дългия обаче му прилоша не от това, а от новината, че Нова телевизия се опитва да прилапа за епизодите от „София Ден и Нощ“ не друг, а малката звезда Крисия Тодорова.

София Ден и Нощ

София Ден и Нощ иска да прилапа малката Крисия Тодорова

Миналата седмица всички видяхме Драго Чая в ролята на себа си и на работодател на Коко в цирка, по което пролича, че сериалът се е насочил и към родни величия за вдигане на и без това високия си рейтинг. А каква по-сигурна реклама от това самата Крисия да се появи в „София Ден и Нощ“, пък дори и за само една-две серии.

Тайната за вербуването на Крисия в сериала издаде Марио или Адриан Зурков, както е истинското име на актьора, който публикува снимка с малката принцеса, направена уж случайно в столичен мол. Зрителите, разбира се, моментално надигнаха глас, настоявайки да гледат чудото Криси в сериала, видя Kliuki.bg.

Източници от екипа на „Шоуто на Слави“ разкриха, че родителите на Крисия вече са получили много изгодна покана за участието на разградската принцеса сред съквартирантите в „София Ден и Нощ“, но Слави Трифонов буквално изтрещял.

Марио награби детето чудо

Марио награби детето чудо

Шоуменът не искал и да чуе да споделя съкровището си с конкуренцията и дал категорична забрана на родителите й да правят, каквото и да било без негово знание и одобрение. „Представяте ли си Крисия да влезе в продукция на Нова телевизия?! Та това дете е единственото, което Би Ти Ви размахма като трофей, с който да натрие носа на конкурентите. Ако все пак се случи нещо такова, то Слави сигурно ще дере живо месо“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар