Срамно изказване на Блатечки накара Диляна да изригне: Съжалявам, че той е татко на Борил!

Срамно изказване на Блатечки накара Диляна да изригне: Съжалявам, че той е татко на Борил!
4.2 (83.33%) 6 votes

Асен Блатечки мина всички граници на нормалното поведение и това накара Диляна Попова да избухне!

Красивата Диляна Попова преживя и се справи с много неща – да бъде одумвана и оплюта в ролята на любовница, да бъде съдена като самотна майка и да трябва да обяснява да детето си защо татко им не живее с тях. Всичко това манекенката понесе и прие. Скорошните думи и отношение на Асен Блатечки обаче не успя.

Откакто се е върнала от Домикана, Диляна Попова не се била виждала с бащата на сина си. Асен Блатечки я зачеркнал тотално като единственото, което правил, било да взима бебето два пъти седмично и да изпраща пари на майка му за отглеждането – нищо повече.

Диляна Попова

Диляна Попова отсече, че ако можеше да избира, никога не би погледнала Асен Блатечки

Близки до Диляна Попова разкриха, че тя не можела да проумее как така изведнъж актьорът решил да скъса всички връзки с нея и да я приема като напълно непозната жена, при все, че тя е родила сина му. Чаровникът на родното кино обаче разкри позицията си и дори я натърти пред цялата страна по време на „България търси талант“.

Тогава той категорично заяви на едно момче, търсещо прошката на бившата си любима: „Ако питаш мен, забрави я, пич! Никога в живота си не се връщай към минали неща!“, отсече Асен Блатечки като пред колегите си от журито признал, че това е неговото лично верую.

Диляна Попова обаче не се повлияла от думите му в предаването, а от техните последни разговори, в които Асен Блатечки й дал ясно да разбере, че между него и нея не може и няма да има нищо повече.

„Последният път дори грубо й заявил, че е баща на Борил, но не е неин мъж. Затова да си гледала живота и да не се бъркала в неговия. Е, чашата вече преля и Диляна наистина съжали, че точно той е баща на детето й. Не може да разбере в момента как така се е подлъгала и се е влюбила в него навремето“, разказват близки до хубавата манекенка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Срамно изказване на Блатечки накара Диляна да изригне: Съжалявам, че той е татко на Борил!”

 1. Poli

  мар. 15. 2016

  „Татко ИМ“? Да, тя си търси татко или чичко.

 2. Ева

  мар. 16. 2016

  Диляна, не съжалявай за тоя боклук. Не знам как си се влюбила в него, може би ролята с него ти изигра лоша шега. Гледай си живота. Теб ще те плюят , като самотна майка, а тоя кретен, се е закичил с клишето секс символ.Но явно има проблеми с мъжествеността, щом на път и под си размахва животинските страсти. По добре самотна майка, отколкото разгонен пръч. Тоя, като го видя ми се драйфа, какво толкова сте го засексили. Хили се , като неадекватен, а изказа му е доста недодялан. Само точи лиги, като види нещо младо.

 3. Ppp

  мар. 16. 2016

  Absoluten idiot e tozi, komplexar. Vsichki aktiori samo se sravnqvat s mutrite, mn sa zle. Dilqna e krasiva I umna

Добавете коментар