Ирина Тенчева е ужасена: Случилото се втрещи Иван!

Ирина Тенчева е ужасена: Случилото се втрещи Иван!
3.7 (73.33%) 6 votes

Ирина Тенчева е ужасена

Ирина Тенчева не вярва на това, което й се случи. Съпругата на продуцента Иван Христов е в шок от случката, която я застигна сутринта. Това съсипало обикновената й утрин, в която въпреки многобройните си ангажименти, винаги изпълнявала с усмивка.

Денят на Ирина Тенчева започнал с кошмар. Любимата на Иван Христов оставила дъщеря си пред училище. В едната ръка държала раницата, в другата нея и „третата” обяда на детето й. След като поздравила учителите се върнала в колата си. Забавила се буквално три-четири минути.
Но в колата й я очаквала гадна изненада.

Ирина Тенчева станала жертва на жесток обир, а нехранимайковците тарашили всичко, що може да се докопа вътре.Нападението над нея било повече от жестоко. И не само заради парите, на които хубавицата изобщо не отдала значение. Ами заради документите, новите проекти, снимки и видеа на семейството й, и още куп ценни материали, които били в откраднатия й лаптоп.Но най-много се разтревожела заради новите проекти, над които трябвало два работи, а те също били откраднати с останалите неща от возилото й.

Вместо обичайните си занимания, на Ирина й се наложило да обикаля цял ден като луда из институциите, включително полиция, банки и съдилища, като накрая не й станало ясно защо нещата й така и не се намерили.

Във Фейсбук Ирина Тенчева предупредила всички родители, че хайка нагли крадци щъкат около детски градини и школа, като грабят всичко, де що им падне.“Не мрънкам, случва се на всеки по някое време. Да му откраднат пари, документи, професионална работа, история…Но когато е в поредица на кофти събития, подобен инцидент действа смазващо“, написа още бившата телевизионерка.

Ирина Тенчева е съсипана

Ирина Тенчева е съсипана

Случилото се втрещило и благоверния й Иван Христов. Той онемял и освен да изпрати едно поздравление на майката на бандюгите, повече нищо не успял да стори. Но успокоил любимата си след шока, като спретнал красива вечеря в домашна обстановка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар