Константин не е на себе си, феновете му се отрекоха от него!

Константин не е на себе си, феновете му се отрекоха от него!
5 (100%) 2 votes

Константин не само че е психически нестабилен след побоя в дискотеката му в Студентски град, но и много скоро ще бъде и финансово неустойчив.

След грозната случка в „Плаза“, Константин се покри вдън земя и прати пред медиите свои авери и съдружници, които да обясняват, че охраната не е пребивала Кирил. Предоставиха и записи от камерите, на които се вижда, че раненият първи напада. Въпреки това остават съмненията за насилие от страна на гардовете, която неминуемо оказа ефект върху бизнеса, научи kliuki.bg.

"Плаза" преди бе пълна

„Плаза“ преди бе пълна

„Плаза“ бе едно от най-посещаваните заведения в Студенстки град доскоро. Сега е празна като библиотеките, които бъдещите студенти подминават в нежелание. Константин се е хванал за главата не само заради здравето на пребитото момче, а и заради намалялата посещаемост на клуба.  Вместо традиционно да се пръска по шефовете, той е полупразен.

Из Студентски град не спират да говорят за случката, която стана публично достояние, за разлика от много други. Младежите предпочитат да избягват заведението на Константин, поне докато страхът премине и ситуацията се поизясни. Дори верните фенове на певеца, които изпълваха голямата дискотека, сега предпочитат да се забавляват на някое по-сигурно място.

Самият той също от няколко дни не се е появявал в заведението си, а преди инцидента редовно се забавляваше там и наглеждаше подчинените. По-пълно бе единствено в неделя и то заради участия на ДесиСлава, която не притеснение излезе и забавлява престрашилите се да дойдат в клуба, пише bgdnes.bg.

Осъзнал, че явно в скоро време ще се раздели със златната кокошка в бизнеса си, Константин е предприел превантивна мярка, за да може да издържа семейството си. Той е станал съдружник в обортна дискотека в Благоевград, която да компенсира финансовите липси от „Плаза“, които започват да стават осезаеми. Константин се надява пребитото момче да се възстанови напълно, а след това и посещаемостта на „Плаза“, защото с нищожните си участия, певецът ще го закъса сериозно.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Константин не е на себе си, феновете му се отрекоха от него!”

  1. Кристина

    апр. 14. 2016

    Ами това е нормално хората да ги е изстрах. Но във всяка една дискотека не само в студентски град. Но и във цялата. Страна се продава дрога. Защо точно коцето. Той е супершоузвезда. Номер едно. Явно някой му завижда.

Добавете коментар