Шок: Митко от „София Ден и Нощ“ втрещи съквартирантите! (новината разтърси всички – снимки)

Шок: Митко от „София Ден и Нощ“ втрещи съквартирантите! (новината разтърси всички – снимки)
4.5 (90%) 2 votes

Митко от „София Ден и Нощ“ или Кристиян Кирилов, както се казва актьорът, хвърли в тъча колегите си!

Кристиян Кирилов или Митко от „София Ден и Нощ“ накара колегите си буквално да си глътнат дъвките от шока, който им сервира мускулягата. Безспорно Митака е един от най-харесваните мъже в сериала, заради стегнатото си и атлетично тяло, съчетано с по детски чиста душа.

Преди време обаче за Кристиян Кирилов излязоха разкрития, според които той години наред заработвал като жиголо в Дубай, при това не в полза на богати дами, а на заможни господа. Върхът на сладоледа бе информацията, че до момента той не е засичан с жена, следователно ясно е определил ориентацията си.

София Ден и Нощ

Митко от „София Ден и Нощ“ гадже на Анелия – колегите му си глътнаха езиците

Да, ама не! Защото Митака от „София Ден и Нощ“ сложи съквартирантите в малкия си джоб с новата си приятелка – а именно поп фолк звездата Анелия. Двамата се пуснаха заедно в провокативно селфи в мрежата, а според близки до певицата, тя си изгубила ума по Кристиян Кирилов.

„Анелия отдавна е сама, но този Митак ли е, Кристиян ли е, направо й скри топката. Откакто го видя в „София Ден и Нощ“ е залепена за сериала като дете за захарен памук. Даже епизодите си тегли от нета, когато има участия и не може да ги гледа“, разкриват близки до бившата съпруга на Коко Динев.

Всъщност Анелия и Кристиян Кирилов се познавали задочно отдавна, но почти никога нямали възможността да поговорят и да се опознаят наистина. Точно ролята на Митко в „София Ден и Нощ“ обаче накарала Анелия да види достойнствата на красавеца и краката й се подкосили.

Опааа! Как се издадоха само!

Опааа! Как се издадоха само!

Дали екранният Митак питае същите чувства обаче, или задявката му с певицата е само въпрос на пиар ход, това евентуално ще разберем малко по-нататък. Засега ще оставим двамата да се радват един на друг, колегите на Митака да злобеят, а зрителите да очакват поредните епизоди на култовата поредица.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар