Разбивачът на сърца Асен Блатечки крие шокираща тайна! (истината хвърли в тъча близките му)

Разбивачът на сърца Асен Блатечки крие шокираща тайна! (истината хвърли в тъча близките му)
5 (100%) 2 votes

Асен Блатечки винаги се е славел като плейбой и човек на живота, което го устройваше идеално!

Актьорът Асен Блатечки от години се слави като разбивач на женски сърца, мокрият блян на момичетата от 10 до 110 години и все определения в този дух. Както личи от реакциите му до момента, това напълно го удовлетворяваше.

Защото се оказа, че идолът на нежния пол предпочита да пази в дълбока тайна истински важните неща в живота си – като например факта колко точно е богат. Разкритието, което лъсна за него, хвърли в тъча колегите и дори едни от най-близките му хора.

Асен Блатечки

Асен Блатечки по-богат и от прехваления Димитър Рачков

Асен Блатечки отдавна е сложил в малкия си джоб телевизионния милионер Димитър Рачков като от няколко лета прибира не по-малко от 7000 лева за всяка своя краткотрайна поява някъде. А от журирането си в „България търси талант“ красавецът гушнал рекордните 100 000 лева.

Първите 60 000 лева Асен Блатечки получил още преди старта на кастингите, а след края на формата ще му бъдат броени и останалите договорени 40 бона, разкриха източници от кухнята на предаването.

На практика съпругът на Катерина Горанова и бивш любовник на Диляна Попова се оказа доста хитър и прозорлив. Той буквално е окупирал театър „Сълза и смях“, където почти няма постановка без негово участие. Отделно от това той се изявява и като шеф, тоест режисьор на цели седем постановки. Сещате се, че от всяка една от тях, представена по градовете на страната, приходите в джоба му нарастват лавинообразно.

„Само за последните две години той спечели над 300 000 лева от постановките, рекламите, клиповете и форматите със свое участие. Това са адски много пари, но хората не знаят, защото Асен е човек, който ходи по-скоро одърпан като хипи и не показва богатството си. Но е хитрец той. Дори Любо Нейков може да бие с парите си“, коментират запознати с благосъстоянието на новия роден баровец.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар