Ужас в Търново: Страшни разкрития за смъртта на Трифон Иванов! (още подробности)

Ужас в Търново: Страшни разкрития за смъртта на Трифон Иванов! (още подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Хората от Велико Търново сън не ги лови след зловещите разкрития за любимеца Трифон Иванов!

Истински шок е обзел жителите на Велико Търново от няколко дни насам, след като наяве лъсна страховито и дори зловещо разкритие за гибелта на националния любимец Трифон Иванов.

Припомняме, че Туньо си отиде покосен от масиран инфаркт само ден преди именния си ден, който се канеше да отбележи подобаващо с грандиозен купон. Тези дни обаче в града излезе истината за това, че на Трифон Иванов от години е била правена черна магия за смърт.

Трифон Иванов

Трифон Иванов имал направена черна магия, която го погубила, говорят из цяло Търново

А виновници за нея са бившите му жени, които и до днес не могат да си поделят наследството и имотите му. Това, което най-вече потресе търновци, бе решението на любимата на футболиста Валя Панова да продаде апартамента, който Туньо завеща на родната й майка, за 90 000 евро. При това само броени дни след като изпрати половинката си в последния й път.

Наскоро пък дъщерята на Трифон Иванов – Галина обяви в социалната мрежа, че от гроба на баща й е изчезнало бебешкото шишенце, което тя лично оставила там, плюс свещта, която запалила за татко си. Това обаче не е единственото, което ужаси хората, пише ПИК.

Близки до Трифон Иванов разказват, че след развода със съпругата си Марияна, здравето му внезапно и тежко се разклатило. „Не знаем какво му стана, всички се чудехме тогава защо го спохождат само лоши неща и беди. Туньо изведнъж рухна, бизнесът му взе да запада. Абе, откъдето и да го погледнеш, не му вървеше и това е. А ето как свърши всичко накрая“, тъжно клатят глави търновлии.

Запознати се кълнат, че в региона били страшно познати и много използвани всякакъв вид черни магии, които се правели повече от умело от ходжи и врачки в съседните на Велико Търново села.

„Няма какво да се лъжем. Този човек само децата му и народът го обичаха. Всичките му жени се оказаха просто поредните златотърсачки, готови да го продадат на дявола за един имот или пет парцала“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар