Яна не е на себе си: Не иска да повярва какво й причини Петко Димитров! (скандални подробности)

Яна не е на себе си: Не иска да повярва какво й причини Петко Димитров! (скандални подробности)
5 (100%) 4 votes

Хубавата Яна Димитрова в страшен скандал с мъжа си Петко Димитров!

Идилията в дома на Петко Димитров и красивата му съпруга Яна Димитрова (още известна като Яна Акимова от Денсинг Старс) се пропука с бясна сила. Към днешна дата семейството е в криза заради скандала, който двамата си спретнали преди броени дни.

Близките им не могат да повярват, но причината за неразбориите между влюбените отново е певицата Преслава. Не, този път бизнесменът Петко Димитров не е хванат в крачка, още по-малко на калъп с Преслава. Въпреки това обаче отношението му към нея вбесило Яна Димитрова, разкриха близки до тях източници.

Петко Димитров

Скандал в дома на Петко Димитров и Яна заради Преслава

След грандиозния скандал, който провокираха наградите Планета 2016 и фактът, че за енти път Преслава се окичи с приза Певица на годината, въпреки че реално не го заслужаваше, спорът за това се пренесе и в дома на Петко и Яна.

Оказа се, че Петко Димитров бил твърдо на страната на своята любимка Преслава и бясно я защитавал пред жена си, макар тя да изявила подкрепата си за Галена. Петко обаче не се усетил навреме и нещата излезли от контрол, научи Kliuki.bg.

„Какво му трябваше на Петко да си слага сам главата на дръвника?! Луд ли е, че да не се сети за отношението на жена си към Преслава?! И тук проблемът не е дали тя заслужава, или не тази награда. Проблемът е връзката, която той е имал с нея и която Яна няма да забрави цял живот. Това е все едно да защитаваш любовницата си в лицето на жена си – безумие“, разказват близки до бизнесмена Петко Димитров.

Яна е голяма дружка с Галена, но не може да гледа Преслава, заради миналото с мъжа й

Яна е голяма дружка с Галена, но не може да гледа Преслава, заради миналото с мъжа й

Както сами можем да се досетим, Яна моментално свързала тази защита на съпруга си не с някакво чувство за справедливост и лично мнение, а с факта, че още не може да забрави ласките на кръшната Преслава. И станала тя, каквато станала.

„Сега Петко се опитва да мълчи и да си трае, та барем успокои ревнивката, но да видим. Янчето още е бясна, а каквато е чепата, може да му се сърди дни наред“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Яна не е на себе си: Не иска да повярва какво й причини Петко Димитров! (скандални подробности)”

  1. zara

    мар. 16. 2016

    КРЪШНАТА ПРЕСЛАВИ-АБЕ ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ.ЗА ТАЗИ РАЗПАСАНА МАДАМА МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ,ЧЕ ПРИЛИЧА ПОВЕЧЕ НА КОНТИНГЕНТ ОТ СТОЛИПИНОВО,КАКВО ТОЛКОВА Я ВЕЛИЧАЕТЕ,ИЛИ И ТЯ СИ ПЛАЩА ЗА ТОВА,ТЯ Е ЕДНА ОБИКНОВЕНА КРЪЧМАРСКА ПЕВИЦА А ДРУГОТО Е НЕРАЗБИРАЕМИ НАДУВКИ.

  2. Алекс

    Ное. 24. 2018

    Преслава е Певица и много от колежките и немогат да и стъпят на малкия и пръст!Ако нямаш слух за музиката по-добре не драскай измислици!

Добавете коментар