Жесток обрат: Голяма болка съсипа Борис Солтарийски! (певецът посърна – още подробности)

Жесток обрат: Голяма болка съсипа Борис Солтарийски! (певецът посърна – още подробности)
3.4 (68%) 5 votes

Борис Солтарийски цял живот е имал едно желание, което така и не се сбъдна!

Певецът на Слави Трифонов – Борис Солтарийски е пример за подражание и завист за мнозина. Какво му е – има красива жена и дъщеричка, работа, която го направи мегаизвестен, както и заплащане, на което 90 процента от българите могат да завидят.

Затова и не един ще си зададе въпроса какво пък толкова може да измъчва Боцко?! Оказа се обаче, че болката на Борис Солтарийски стана още по-голяма, тъй като той не успя да сбъдне единственото си желание от години насам. И то е да стане истински близък с Дългия.

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски така и не успя да спечели приятелството на Слави Трифонов

Борис Солтарийски издигна в култ Слави Трифонов още от началото на кариерата си при него, та до ден днешен. За разлика от всички певици, които напуснаха шоумена, за да градят своя собствена кариера, единствено Боцко остана верен и предан. И за какво – за да бъде отново и отново пренебрегван от идола си.

Точно това отношение на Слави към него, му трови живота години наред, разкриха близки до него източници. „Борката е желязно момче. Но винаги се е опитвал да се сближи, да бъде пръв приятел на Слави. Е, не стана. Не, че Слави се прави на важен, но той просто вече си има хората, на които разчита и на които споделя. С Годжи, с Евгени Димитров и други са заедно от малки, преживели са какво ли не. А на Борис Слави гледа още като на хлапак“, разказват хора от екипа на „Шоуто на Слави“.

Последният удар, който смазал психиката на Борис Солтарийски, бил фактът, че Слави Трифонов дори не уважил поканата за партито на рождения му ден, който беше в края на февруари. Борис „остаря“ в компанията на жена си Аделина Солтарийска, на Краси Радков и съпругата му. Но от Дългия отново нямаше и следа, научи Kliuki.bg.

На рождения си ден певецът беше с жена си и Краси Радков, но от Дългия нямаше и следа

На рождения си ден певецът беше с жена си и Краси Радков, но от Дългия нямаше и следа

Ади и половинката на Радков са първи дружки

Ади и половинката на Радков са първи дружки

„Много обиден се почувства. За пореден път. И въпреки, че всички му говорят да не приема нещата така лично, защото Слави не цели да го нарани, той просто си е такъв, Боцко не възприема. Дългия се е превърнал в негова мания, като рицар, на когото се възхищава и иска да подражава“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар