Истината за развода на Жени Калканджиева ще ви смае! (Кой мъж е замесен?)

Истината за развода на Жени Калканджиева ще ви смае! (Кой мъж е замесен?)
5 (100%) 4 votes

Жени Калканджиева от известно време не спира да тръби, че е разделена с Тачо и се оправя сама в живота, както е правела и през повечето време, но пропуска да спомене една важна подробност.

Освен бракът, бизнесът на Жени Калканджиева също тръгна стремглаво надолу. Бившата миска и настояща шефка на модната агенция „Визаж“ похарчи спестяванията си покрай пороците на съпруга си Тачо и днес се чуди как да преживява. Именно за да изплува от дъното, тя се е решила на развод, научим kliuki.bg. 

Големият Маргин ще окаже помощ на Жени

Големият Маргин ще окаже помощ на Жени

Жени Калканджиева винаги е била мъжа в семейството и златната кокошка, осигуряваща благоденствието на мъжа си. Напоследък обаче тя не може да издържа дори себе си. Смени луксозния офис на „Витошка“ с много по-мизерен и забутан, голяма част от персонала й я напусна, а тя закърпва положението си изяви в различни тв предавания срещу скромни суми.

Това обаче е временно решение, а миската се нуждае от дългосрочно. Именно затова Жени е била принудена да потърси помощ по приятелите си от подземния свят, които все още имат власт и пари. Тя е била забелязвана няколко пъти в Бояна, където се намира къщата на Големия Маргин. Преди десетина години двамата имаха връзка и още таят добри чувства един към друг.

Жени Калканджиева се примолила на бившия СИК-аджия за финансова инжекция, но той първоначално Й отказал. След това обмислил и й поставил условието да зареже Тачо, за да няма и той достъп до парите и така да отидат по предназначение. Поставена на ръба на пропастта, миската избрала да съживи бизнеса си и да сложи край на и без това вече безсмисления си брак, пише retro.bg.

Маргина я насочил за помощ към Велислава Славова, която държи живи остатъците от СИК. Така той хем не отклонил молбата за помощ на предишната си тръпка, хем не се бръкнал в собствения джоб. Сега всичко е в ръцете на Жени Калканджиева, която първо трябва да изтрие пиявицата Тачо от живота си, а после да влее нови сили и средства във „Визаж“, ако не иска освен самотна да остане и бедна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар