Свърши се: Алисия и Азис отново са врагове! (Ето кой ги скара)

Свърши се: Алисия и Азис отново са врагове! (Ето кой ги скара)
5 (100%) 2 votes

Азис и Алисия отново се превърнаха в заклети врагове

Крехкото приятелство на Азис и Алисия приключи. Азис и Алисия от авери, станаха душмани. Но не заради трети човек, а причината е повече от шокираща. Звездите на чалга музиката се съревновават не за хонорари или за известност, нито за повече фенове, а с отрочетата си. Оказва се, че сладураната на Азис и малкия Валерко учат в едно и също частно школо. Именно това породило надпреварата и на известните им родители.

Русата принцеса на костибродският славей се превърнала в любимка на учителите. И не само за красотата си на ангел, ами и заради интелигентността си. Татко Азис с радост броил всеки месец по хилядарка, за да се учи малката му принцеса на ум и разум, но тя достойно си заслужавала всеки лев, похарчен за нея.

Понеже татковата Рая била умница и пълна отличничка. Това карало сърцето на Азис да прелива от щастие, а на колежката му и доскорошна приятелка Алисия, да се свива от злоба и завист, пише Слава.Защото малкия Валерко не можел да се похвали с такива високи резултати.

И за него звездната му родителка не жалела средства и внимание. Но синът на Валери Божинов не се отличавал с толкова таланти, а предпочитал като татко си повече да рита топката, отколкото да заляга над учебниците.И заради това оценките му били далеч от отличните.

Това обаче побърквало звездата на „Ара мюзик”. Бившата на Ники Михайлов се коряла вече, че е записала сина си в един клас с малката Рая. Сега не само учителите нон стоп я хвалели, но и винаги, когато Азис идвал да си я вземе, победоносната му усмивчица не слизала от лицето му.

От приятелството на Азис и Алисия вече няма и помен

От приятелството на Азис и Алисия вече няма и помен

Това я довършвало, а двамата певци в последно време почти не се поглеждали. От крехкото им приятелство нямало и помен, а те непрекъснато се опитвали да надцакат, но чрез децата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Свърши се: Алисия и Азис отново са врагове! (Ето кой ги скара)”

  1. аз

    мар. 16. 2016

    Пълни глупости драскате. Алисия, когато завърши синът й училище миналата година сподели снимка в профила си с ГРАМОТА и дипломата за отличен успех на малкия Валерко. Поне да бяхте се информирали да не драскате глупости. Но, нали трябва да се пише нещо лошо и в ущърб за тази певица. Kампанията анти-Алисия работи но стоп. Някои хора сън не ги хваща да дебнат живота й, както и да измислят и немислимите неща. И, колкото повече лошо и мислите толкова на нея повече и върви. Господ и на вас си го връща… Знае си работата!

  2. Таки

    мар. 16. 2016

    Какво и кому е направила толкова лошо тази певица, че постоянно я плюете и хвърляте помия по нея? Добра жена е и свестен човек.

Добавете коментар