Близките на Вики от „Мастило” в шок: Тормозят се от постъпките й!

Близките на Вики от „Мастило” в шок: Тормозят се от постъпките й!
4.8 (95%) 4 votes

Вики от Мастило изправи на нокти своите близки

Вики от Мастило шокира роднините си, те не могат да повярват на това безумие. Защото Вики Терзийска има вероятност да роди в облаците. Приятелките й се шегували, че певицата може и да стане майка в самолет, ако така я кара. Тя не чувствала тежките неразположения на бременността и непрекъснато пътувала по въздуха със своя възлюбен. Двойката вече обиколи Италия, Малдивите, Турция, Гърция, Франция и къде ли не.

Бащата на детето й, шефът на ОМВ, не смеел нищо да откаже на своята любима и двойката направо си организирала едно щуро препускане по света, пише Слава.

Близките на Вики изпадали всеки път в шок, когато двамата си стягали куфарите и хващали следващия полет. По малко от месец имало, когато Вики трябва да роди, но палавницата нехаела за притесненията на своите хора. Тя се радвала на свободата и на любовта на мъжа до себе си, и не се интересувала от нищо друго.

А бъдещият татко Петър я глезил като кралска особа. „Уж е по-възрастен, а и неговия акъл е толкова, колкото и на Вики. Не знае ли, че е опасно дълго време да са из въздуха, ами ако нещо се случи, а те летят. Трябва да са по-предпазливи, а не така неразумно да хвърчат насам-натам”, недоволствали близките на певицата.

Но двойката изобщо не обръщала никакво внимание на страховете им и още по-смело се впускала в околосветски пътешествия.Чаровната брюнетка не била отменила и участията си, а Петър неотлъчно я следвал по нощните клубове и заведения.

Бременната Вики от Мастило шокира близките си

Бременната Вики от Мастило шокира близките си

Петър вече има двама пораснали синове от първия си брак, но с нетърпение очаквал раждането на малката си дъщеричка.Очаква се сладураната да се появи на бял свят точно на рождения ден на майка си-3 май. В това двойката вижда звездно знамение и добър знак. Вики от „Мастило” е категорична, че дъщеря й ще носи името на нейната майка-Маргарита.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар