Шоков удар за Слави: Мартина пусна снимки с Коко и направи страшно разкритие! (разтърсващи подробности)

Шоков удар за Слави: Мартина пусна снимки с Коко и направи страшно разкритие! (разтърсващи подробности)
4.3 (86.67%) 3 votes

Мартина Огнянова най-сетне се престраши и спря да живее в сянка заради Слави Трифонов!

Слави Трифонов получи истински шоков удар след като бившата му изгора Мартина Огнянова реши, че слага точка на цялото това криене и ходене на пръсти в новия си живот. Само и само, за да не раздразни лъва в лицето на Дългия.

Никой не искаше да повярва, но Мартина Огнянова не само официално показа любимия си Коко Колев, но дори двамата си направиха общ „семеен“ профил във Фейсбук. Начална снимка на който са тъкмо те двамата – щастливи, долепили лицата си едно до друго, видя Kliuki.bg.

Слави Трифонов

Мартина Огнянова се гушка публично с Коко Колев, напук на Слави Трифонов

Причината Мартина да набере смелост и да продължи да живее като нормален човек, без страх и угризения, е раждането на първото й дете от боксьора Коко Колев. Двамата вече гушкат своето отроче, а радостта им е безгранична.

Нещо повече – танцьорката от Магаданс заяви съвсем спокойно пред всички, че няма да пилее и минута от дните си, в името на това да не ядосва човек, с когото отдавна е приключила отношенията си.

„Щастлива съм без Слави Трифонов. Коко е моят мъж, моята любов, моето всичко. Отдавна осъзнах, че мъжеството се измерва в съвсем различни неща, далеч от дебелия портфейл, властовите позиции и славата. Най-после се чувства себе си и мога да се събуждам с широка усмивка до любимия си всяка сутрин. Нищо повече не искам от това“, признава Мартина пред близките си хора.

Думите й обаче удрят жестоко по честолюбието и егото на шоумена Слави Трифонов, чиято реакция навярно ще бъде повече от страшна. Не и за самата балерина обаче, тъй като двамата отдавна нямат контакт един с друг.

След 5 години връзка, балерината напусна Дългия заради боксьора

След 5 години връзка, балерината напусна Дългия заради боксьора

„Слави нищо няма да направи на Мартина, нито дори ще я потърси. Ако се разгневи обаче, ще си го изкара на екипа на шоуто и ще има да беснее и да е кисел дни наред. Но пък те са му свикнали вече“, коментират близки до Дългия.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар