Пълен обрат в живота на Алекс Сърчаджиева: Истината, която разкри, разплака близките й!

Пълен обрат в живота на Алекс Сърчаджиева: Истината, която разкри, разплака близките й!
4.8 (95%) 4 votes

Алекс Сърчаджиева призна истина, която й тежеше толкова време!

Любимото момиче на Иван Ласкин – Алекс Сърчаджиева просълзи близките си хора и приятели с разкритието, което направи. Всички знаят колко силно чаровницата обичаше своята майка – голямата Пепа Николова, която всъщност бе и единственият й близък човек в живота.

Много пъти приятели и фенове на Алекс Сърчаджиева са обвинявали и дори хулели родния й баща Йосиф Сърчаджиев, че така и не потърси дъщеря си от раждането й до днес. Поведението на актьора е шокиращо и тотално непростимо, но ето, че Александра Сърчаджиева показа колко над него се намира като душевност.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева първа ще протегне ръка на човека, който никога не се поинтересува от нея

Половинката на Иван Ласкин реши да прости на татко си за всички удари и болка, които е получила от него през годините. Да му прости дори затова, че след гибелта на майка й, той не я потърси да я утеши, а и прати студен смс.

Алекс Сърчаджиева разкри, че иска да забрави злото и да подаде ръка на Стария, отново заради Пепа Николова. Напоследък чаровната водеща все по-често сънувала своята родителка като в един от сънищата й Пепа я посъветвала да забрави миналото и обидата, и да се помири с баща си, да му прости.

„Тогава Алекс изведнъж сякаш се пречупи. Замисли се и осъзна, че ще направи тази огромна и смела стъпка в името на майка си и в името на малката си дъщеричка, която все пак е кръвна внучка на Йосиф Сърчаджиев. Голямо сърце показа това момиче, голяма душа и силно трогна всички около себе си“, разкриват близки до семейството на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева.

Самият Иван Ласкин е плътно до жена си, както винаги и е склонен да приеме всяко нейно решение. Ако сдобряването с татко й е това, което ще й даде мир и спокойствие, то той щял да бъде първият човек, който да я поощри в решението й.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Пълен обрат в живота на Алекс Сърчаджиева: Истината, която разкри, разплака близките й!”

  1. ЕРИ

    мар. 17. 2016

    БРАВО АЛЕКС. САМО ЧОВЕК НА ВИСОКО ДУХОВНО НИВО ПРОЩАВА ИСТИНСКИ ОТ СЪРЦЕ

Добавете коментар