Бойко Борисов притеснен: Виж какво се случва с щерка му Венета! (неочаквани разкрития)

Бойко Борисов притеснен: Виж какво се случва с щерка му Венета! (неочаквани разкрития)
4 (80%) 5 votes

Бойко Борисов е силно разтревожен като татко за здравето на дъщеря си Венета Борисова!

Месеци след раждането на първия си внук от единствената си дъщеря Венета, Бойко Борисов е силно притеснен. Бебокът, който носи неговото име, за щастие е едно здраво и силно бебе. Премиерът обаче се тревожи много за здравето на майка му, която от доста време насам почти не спи.

Причината Венета Борисова да изгуби съня си и да се превърне почти в сянка, е огромният апетит на малкото й съкровище. Хубавата щерка на премиера така и не успяла да накара малкия Бойко да суче в определени часове, тъй като апетитът му бил буквално вълчи.

Бойко Борисов

Бойко Борисов разтревожен за съня и здравето на Венета

Бебето се събуждало по всяко време на денонощието и започвало не да плаче, а да се дере от рев. Първоначално родителите му решили, че това са типичните за бебетата стомашни колики, но след преглед се оказало, че малък Бойко е здрав като камъче и просто пак е… гладен.

„Венета не може да му насмогне с яденето. Опитва се да го научи как се прави и че трябва да си има часове на хранене, за да не го угои от рано и да го превърне в поредното затлъстяло дете. Но бебето си е бебе – нищо не разбира и си иска своето“, разкриват близки до премиера източници, пише вестник „Всеки ден“.

Самият Бойко Борисов не ходел никак често при дъщеря си и внук си, но причината за това не е натоварената му програма, а желанието да предпази двете си най-любими същества от евентуална зараза с вирус или грип.

За сметка на това, лелята на Венета – доктор Красимира Иванова пък е неотлъчно до младата майка и бебока, като дава най-ценните съвети. Самата Венета Борисова разчита също толкова на любимия си Иван, който без никакво мрънкане сменял редовно памперсите на малък Бойко, играел си с него и го приспивал.

„Венета Борисова и Иван са една наистина щастлива двойка и пример за младите. Скоро ще вдигнат и сватба, както си му е редът. Но те вече отдавна са семейство, още повече след като си имат своето детенце“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар