Гришо разбра, че Мария е по-добра от Никол: Виж защо!

Гришо разбра, че Мария е по-добра от Никол: Виж защо!
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров може би вече се е осъзнал, но е твърде късно!

Никол иска Григор Димитров да бъде по-мускулест

Никол Шерцингер тормози физически Григор Димитров

Мария Шарапова може да имаше много недостатъци, но за визията на Гришо претенции никога не е имала. Нещо, което не би могло да се твърди със сигурност за Никол Шерцингер, която съсипвала възлюбения си от физически натоварвания, научи Kliuki.bg.

Певицата била луда по спорта и тренирала усилено всеки ден. Тя не оставяла Григор Димитров и за миг, без да го накара да се потопи в тренировките с нея. Това ѝ било като хоби, а тенисистът просто не можел да ѝ откаже, защото не искал да създава проблеми във връзката им.

Гришо често се сещал за Маша, която в това отношение била много по-добра от Никол. Рускинята никога не му казвала как да изглежда и дали има нужда от фитнес или не. Шарапова била над тези неща и колкото и да харесвала мъже със стегнато тяло, била склонна на компромис.

Никол Шерцингер обаче много държала половинката ѝ да бъде не просто стегнат, но и с добре оформена мускулатура. Затова поп дивата постоянно карала Гришо да се поти във фитнеса или просто да гори калории с бягане в парка.

Въпреки че за Никол се говори, че е с по-мек характер от Шарапова и по-толерантна като цяло, специално за спорта и визията на мъжете тя имала големи изисквания и изобщо не правела компромиси. Тъй като певицата се считала за много красива, държала и мъжът до нея да изглежда перфектно.

Мария Шарапова е била по-твърда към Григор Димитров по отношение на други неща. Блондинката винаги искала да взима важните решения във връзката и да бъде доминиращата част. Това до голяма степен се превърнало в причината за раздялата им, понеже и Гришо не е безгласна буква. Говори се, че българинът все още обича рускинята, но несходството в характерите им в случая е фатално.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар