Зверски скандал: Коцето шокира с разкритие за побоя в дискотеката си! (Кубрат Пулев изригна бесен)

Зверски скандал: Коцето шокира с разкритие за побоя в дискотеката си! (Кубрат Пулев изригна бесен)
5 (100%) 3 votes

Коцето този път отиде твърде далеч, Кобрата не може да повярва!

Певецът Константин за първи път си позволи да проговори за зверския побой, станал в дискотеката му преди няколко дни, когато момче на име Кирил бе пребито и изпадна в кома.

Припомняме, че Кирил беше там с брат си, а когато колабира и глътна езика си, този, който му спаси живота, беше големият Кубрат Пулев. Кобрата съвсем случайно се оказал на мястото – излязъл от автомобила си и оказал първа помощ на момчето.

Коцето

Коцето дори не спомена присъствието на Кубрат Пулев в заведението

Така и не стана ясно кой точно е предизвикал мелето в клуба, имаше и версии, че Кирил е посегнал пръв. Коцето обаче взриви всички с това, което разкри. Певецът заяви, че е направил свое си разследване на случая, от което излязло ето това:

„Проверих лично как седят нещата и съм категоричен, че въпросният Кирил е бил повикан в дискотеката, за да нанесе ударите на няколко посочени му човека. Видели това, момчетата от охраната са се намесили и с типична за такива случаи хватка, са извели Кирил навън. Нито е имало кома, нито нищо. Когато се озовава навън, той пада и си гълта езика, а този, който му го изважда, е управителят на заведението. Това момче е получило просто една цицина, а не кома“, заяви твърдо Коцето.

Думите му обаче хвърлиха в шок феновете на Кубрат Пулев, тъй като на практика Константин никъде не споменава името му, сякаш изобщо отрича присъствието му на мястото през въпросната нощ. Камо ли да признае, че точно Кобрата, а не персонал на дискотеката, е оказал първа помощ на пострадалия.

„Какви ги дрънка Коцето, бе?! Къде е Кубрат във всичко, което той разказва? И как управителя ще е вадил езика на Кирил, като всички знаем, че това го е направил Кобрата? Тази работа мирише на страшна измама“, ревнаха потребители в мрежата.

Близки до Пулев подшушнаха, че шампионът е бесен на това, което Коцето разправя пред медиите и не проумявал защо му е да лъже така и да изкривява истината.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Зверски скандал: Коцето шокира с разкритие за побоя в дискотеката си! (Кубрат Пулев изригна бесен)”

 1. Semile

  мар. 19. 2016

  Защото вероятно мутрите от охранителната фирма не искат да поемат отговорност по случая, това би довело до разследване за тях. Ако имат и още някое друго висящо дело или кофти проявления, ще им дойде много и са натиснали Коцето да дрънка глупости. Така той излага себе си, но прикрива тях. Ако Пулев не го е спасил, щеше да е убийство, много лошо за тях.

 2. Ев

  мар. 20. 2016

  Много интересно.Един младеж се беше сдърпал с двама братя и те, като си тръгнали, той ей тъй без нищо се оказа, че си глътна езика и почина. Сега друг излязъл от дискотеката и хоп…глътнал си езика, а цицината??? спънал се и паднал. Алооооооооооооооооо, език не се гълта току така.
  Не ни правете на глупаци. Народа така е изтрещял, че не е истина.

 3. Кристина

  апр. 23. 2016

  Немога да повярвам коцето какви ги приказва. Направо съм потресена. Коце какви лъжи приказваш. Защо лъжеш феновете си. Като всичко видяхме по новините. Как да го е нямало пулев. Като той даде интервю по телевизията лично. И се изказа че той е спасил момчето. Всичко знаем коце. Как да е нямало кома. Като е било пребито момчето. Коце какви са тези лъжи. Измами.

Добавете коментар