Бомба: Истинската причина за развода на Ани Салич и Бранко шокира всички! (още подробности)

Бомба: Истинската причина за развода на Ани Салич и Бранко шокира всички! (още подробности)
4.3 (86.67%) 6 votes

Ани Салич повече отказва да търпи това положение, особено заради децата си!

Разводът на Ани Салич и Бранко Салич вече е в процес. Двамата решиха да прекратят съвместното си съжителство след толкова години брак, който обаче никога не е бил от лесните, нито от примерите за подражание.

Припомняме, че Бранко Салич неколкократно бе хващан да изневерява на съпругата си, а скандалите в дома им редовно даваха хляб на таблоидите. Въпреки всичко обаче, не това е причината, поради която Ани Салич тегли чертата и каза край.

Ани Салич

Ани Салич не може да приеме кошмарния порок на Бранко Салич

Напук на всички предположения, водещата дори признава, че продължава да обича мъжа си и не липсата на чувства са я подтикнали да подаде молбата за развод в съда. Причината е рекордният дълг, който Бранко Салич напрупал на покер и то не към кой да е, а към мъжа на Емилия – Коко Динев.

Известна е страста на Бранко към хазарта и ядовете, които Ани Салич е брала с този му порок. Опитите й да го откаже от него обаче не само не довели до успех, а напротив – тя дори не подозирала в какъв размер е натрупаният му към Коко Динев дълг.

„Ани разкри всичко едва наскоро, когато Коко Динев и неговите съдружници започнаха да издирват Бранко под дърво и камък, за да си получат парите. Те са категорични, че дори да е съпруг не на Ани Салич, а на Бриджит Бардо, сърбинът ще си върне парите до стотинка“, коментират хора от обкръжението на водещата.

Като чула сумата и разбрала, че няма мърдане, Ани Салич останала буквално вцепенена. Тя обаче ясно заявила, че няма да позволи семейството и най-вече децата й да пострадат от безотговорността на мъжа й и му показала вратата.

Въпрос на време е адвокатите да изготвят всичко необходимо и двамата да си кажат „сбогом“.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар