Семеен раздор: Стъки се нахвърли на Юлияна Дончева, а тя му отвърна подобаващо!

Семеен раздор: Стъки се нахвърли на Юлияна Дончева, а тя му отвърна подобаващо!
4.2 (83.33%) 6 votes

Юлияна Дончева и Стъки вече не са чак толкова щастливи, и тях ги застигнаха битовите и семейни проблеми!

Юлияна Дончева и Стъки вече не са така щастливи

Юлияна Дончева и Стъки вече не са така щастливи

Семейният раздор дойде и в дома на Юлияна Дончева и Станислав Недков. Появата на дете в семейството им се оказва повратна точка в отношенията им, защото те вече не са така цветущи. Двамата се обвинявали за какви ли не неща по отношение на родителството и си нанасяли удар след удар, научи Kliuki.bg.

Стъки пръв дръзнал да упрекне жена си за начина ѝ на живот след раждането. Той негодувал срещу това, че тя не променила почти нищо от ежедневието си и продължила да работи усърдно. ММА боецът бил на мнение, че една майка трябва да бъде до детето си постоянно, а не да го оставя на баби и дядовци.

Според познатите им обаче спортистът бил бесен най-вече защото почти цялата тежест върху отглеждането на сина им падала върху него и той се превърнал в бавачка. Така нито можел да тренира пълноценно, нито да излиза с приятели. По цял ден бил у дома и се грижел за малкия, а това го комплексирало.

Юлияна Дончева обаче също не си поплюва. Тя не останала длъжна на своя мъж и веднага извадила коза с парите. Красавицата почти сама издържа цялото семейство, тъй като Стъки я има по един мач на година, я няма. Затова тя не пропуснала да го унизи, че не може да се грижи финансово за семейството си, поради което ще трябва да търпи отсъствието ѝ от вкъщи, защото това дете все пак трябвало да яде нещо.

Освен това, Юлияна Дончева не пропускала при всеки скандал да вметне, че именно той е искал да имат бебе и тя е направила саможертва, за да го направи щастлив. Което за нея значело Стъки да не предявява кой знае какви претенции в тази връзка и да я слуша за всичко.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Семеен раздор: Стъки се нахвърли на Юлияна Дончева, а тя му отвърна подобаващо!”

  1. хихи

    Дек. 26. 2020

    е той тоя стъки освен да се дуе по протестите за друго не става е що не си хвана някоя млада готина жена а тоя излезе меркантилен щото ако не беше жена му той щеше да си остане вселенски неизвестен

Добавете коментар