Атанас Колев отмъщава на Мария Илиева, рапърът е бесен!

Атанас Колев отмъщава на Мария Илиева, рапърът е бесен!
4 (80%) 5 votes

Атанас Колев все още преживява трудно случката с Мария Илиева!

Атанас Колев е много наранен от Мария Илиева и си отмъщава

Атанас Колев е много наранен от Мария Илиева и си отмъщава

Вицешампионът на X Factor 2013 вече няколко месеца не може да преодолее унизителния начин, по който Мария Илиева скъса с него. Певицата в един миг просто реши, че иска нещо по-сериозно в лицето на по-зрял мъж и прекрати любовта си с Атанас Колев. Това обаче срази Наско, защото изведнъж той остана не само без гадже, но и без дом в София, тъй като за около година младежът се беше настънил в жилището на приятелката си.

Слуховете из Варна твърдят, че репърът много трудно преживявал всичко случило се с него през последните месеци и сърцето му било направо разбито. Той все още обичал много Мария Илиева, но тя го отхвърляла по всякакъв начин. На всичкото отгоре раздялата му се отразила и на джоба, защото вече трябвало да плаща квартира, понеже е студент в столицата, нучи Kliuki.bg.

В момента Атанас Колев бил във фазата, в която искал да нарани Мария и да ѝ отмъсти за разбитото си сърце. Той злепоставял певицата пред познатите си при всеки удобен случай. Разправял им как приближавала 40, а още не можела да има сериозна връзка. Рапърът дори стигал по-далеч, споделяйки че всъшност Мария Илиева изобщо не искала да става майка, както се твърди от месеци и както тя самата каза в ефир веднъж, а всичко било с цел реклама.

„Аз съм студент, но бях готов да ѝ направя бебе. Тя обаче блъфираше, мислеше, че не съм готов и когато видя, че съм, избяга.“ – разправял Наско пред приятелите си.

Мария дочувала от различни познати какви ги говорел Колев за нея, но се опитвала да бъде над нещата и да го игнорира напълно. Единственият шанс да го обори е да забременее, но дали настина го иска, не се знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар