Аня Пенчева и Сашо Диков са на ръба, Петя избяга от болница и животът й е в риск!

Аня Пенчева и Сашо Диков са на ръба, Петя избяга от болница и животът й е в риск!
4.1 (82.86%) 7 votes

Аня Пенчева и Сашо Диков са се хванали за главата заради дъщеря си Петя Дикова, която е толкова вироглава, че не осъзнава рисковете, на които се подлага.

Пипи от години иска да е самосиндикална и да се разграничи от имената на известните си родители Аня Пенчева и Сашо Диков. Именно заради това тя често не се вслушва в тяхното мнението, дори когато е жизненоважно. Водещата на „Култ“ не желае да слуша и лекарите, които явно не са успели да я наплашат достатъчно, научи kliuki.bg.

Пипи слабее и дебелее

Пипи слабее и дебелее

От дълги години Петя Дикова страда от Болест на Хашимото, която е нарушение на щитовидната жлеза. При нея органът функционира на забавени обороти. На това се дължи напълняването на Пипи, което тя замаскира със зверски диети, но не лекува истинската причина. Заради хормоналния дисбаланс тя чувства и непрестанна умора, която е отразява на работата й.

Петя гълта хормонални таблетки, които уж я закрепват, но създават допълнителни поразии. Въпреки тях, върху жлезата са се появили възли. Те трябва да се изследват, за да се разбере дали са доброкачествени и не носят пряк риск за здравето й. Аня Пенчева и Сашо Диков от години увещават дъщеря си да послуша съвета на лекарите и да легне се оперира, за да реши проблема веднъж завинаги, пише slava.bg.

Родителите тамън се зарадвали, че са успели да убедят непокорната Пипи, но тя отново проявила чепатия си характер. Тя отишла в болница, подложила се на необходимите изследвания преди манипулацията и лекарите се готвели да я вкарват в операционната, когато тя хукнала да си ходи!

Петя размислила в последния момент, а и страхът си казал думата и тя отказала да й бъде поставена упойка и да играе скалпелът. Така тя остава в неведение дали тези възли са доброкачествени и дали не е направила животозастрашаваща грешка. Аня Пенчева и Сашо Диков треперят над щерка си и се надяват да се вразуми, а междувременно тя се лекува с хомеопатия.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Аня Пенчева и Сашо Диков са на ръба, Петя избяга от болница и животът й е в риск!”

 1. ...

  мар. 19. 2016

  Оф, само Пипа има този проблем,че стана национално достояние и се прехвърля от един жълт сайт в друг! Всяка втора жена в България го има. Имам го аз , дъщеря ми, сестра ми. Предавате нещата сякаш свършва света. Като започнете да стреляте нещата без никакви познания. Тъпи драскачи!

 2. джон

  мар. 19. 2016

  Хомеопатията лекува всичко, ще се оправи, само трябва малко постоянство.
  На един познат зъболекарите му извадиха половината зъби. Сега се лекува с хомеопатия и кариесите му заздравяват от самосебе си.
  Друг познат излекува лошо счупен крак с осцилококцинум, без никакви гипсове!

 3. Ев

  мар. 20. 2016

  Аня Пенчева , вечно лигавата и превзета псевдо актриса напомня за себе си. Защо непрекъснато излага пипито си с това инфантилно поведение, вместо да се държи , като зряла жена. Като я чуе човек как говори има усещането , че е сгрешил канала и е кликнал на ТВ 1000. С родители, като вас може и до 4-ти километър да стигне.

Добавете коментар