Ася Капчикова остави Криско с отворена уста, рапърът не може да повярва какво се случва с нея!

Ася Капчикова остави Криско с отворена уста, рапърът не може да повярва какво се случва с нея!
5 (100%) 6 votes

Ася Капчикова шокира всички свои близки и най-вече Криско с поведението си в последно време, което не вещае нищо добро.

След като стана Мис Плеймейт и жената до рапъра, Ася Капчикова не е на себе си и е обзета напълно от фикс идеята да бъде перфектна. След критиките, които отнесе покрай еротичния конкурс, тя се притеснява да не би и Криско да започне да гледа на нея с друго очи, научи kliuki.bg.

Ася прави чудеса от любов

Ася прави чудеса от любов

Танцьорката е вманиачена да достигне образа на идеалната жена. Явно колкото и да отрича, малкият бюст й създава комплекс за малоценност, който тя всячески се опитва да компенсира с перфектно поддържана фигура. Ася не излиза от фитнеса и се подлага на зверски тренировки от страх да не развали формата си и Криско да я смени с друга по-сексапилна.

Именно по същата причина тя е свела и храненето до минимум. Междувременно обаче готви богати трапези на гаджето си, който си е чревоугодник. Гледа всяка вечер да го радва с изчистена къща и сготвена храна, сякаш са женени от години. Ася Капчикова дори е загърбила личния си живот, за да може да се отдаде напълно на връзката си, която прилича повече на обсебване, отколкото на любов.

Най-новата хрумка на плеймейтката е свързана с интимния им живот, където тя също се раздава на макс. Но въпреки това пак се съмнява, че е най-добрата за Криско. Именно затова тя е прибегнала до кардинални решения като това да сложи пилон в спалнята им. Преди време Ася се е занимавала с пол денс, но е прекратила заниманията си, пише hotnews.bg.

Сега покрай Криско отново скочи на пилона, за да сбъдне неговите фантазии. В отчаянието си Ася дори била готова не просто да изнася частни представления за рапъра, но в тях да включи и своя приятелка. Всички тези действия на Ася Капчикова засега се харесват на гаджето й, който няма нищо против да бъде глезен, но не би допуснал да бъде обсебен.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар