Нов обрат в живота на Адриана Лима

Нов обрат в живота на Адриана Лима
5 (100%) 3 votes

Една от най-желаните дами, а именно Адриана Лима пак е свободна, красавицата е разведена и готова да продължи напред. Така че за всички, които тайно са таели надежда, може би дойде щастливият им момент.

Сега уникалната Лима е на 34 години. Две години продължи тежкият развод на красавицата, супер модел и една от най-желаните дами на планетата Адриана Лима и популярния в спортните среди баскетболист Марко Ярич.

Адриана Лима е сред най-харесваните жени на планетата, но в личен план хубавицата не срещна любовта си

Адриана Лима е сред най-харесваните жени на планетата, но в личен план хубавицата не срещна любовта си

Стана известно, че двете деца, които са момичета на двойката, са поверени на майката. Адриана Лима е вярваща, тя е католичка и има хубава кариера. Твърди се, че е против любовните отношения преди брака, пишат и от изданието „Вести“.

Дори моделите на "Виктория Сикрет" се развеждат и са сами

Дори моделите красавици на „Виктория Сикрет“ като Лима се развеждат и са сами

Преди отношенията си със спортиста и милионер Марко Ярич, Адриана Лима имаше връзка, дори годеж с популярния и доста желан мъж Лени Кравиц, но до брак не се стигна тогава.

Неотдавна манекенката бе засичана от различни фотографи и папараци с мъже, но нищо конкретно не е потвърдено, тя дори бе спрягана за гадже на младия музикант и тийн идол Джъстин Бийбър.

Марко и Лима с едно от децата си, преди влошаването на техните отношения

Марко и Лима с едно от децата си, преди влошаването на техните отношения

Засега красавицата отрича дали има отношения с нов човек, но пък би било изненадващо толкова прекрасна жена да няма никой до себе си, коментира и изданието Kliuki.bg.

Припомняме, че за раздялата между Лима и Ярич се заговори поради изневери от негова страна, двойката все пак имаше петгодишен брак и две момичета – Валентина и Сиена. Все пак желаем на тази невероятна жена да открие скоро подходящия мъж и да й бъде дадено нужното за нея внимание, за да има до себе си достоен на нея кавалер, какъвто тя винаги е заслужавала и търсела.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар