Жестокостта на Хамилтън срази света! Шарапова не може да повярва, че е деляла леглото си с този човек

Жестокостта на Хамилтън срази света! Шарапова не може да повярва, че е деляла леглото си с този човек
4 (80%) 4 votes

Мария Шарапова е в откровен шок от бившия си Люис Хамилтън!

Люис Хамилтън отмъсти на Мария Шарапова

Люис Хамилтън се оказа доста злопаметен и Мария Шарапова го разбра отлично!

След като възпя Никол Шерцингер, пилотът на Формула 1 обърна внимание в песните си и на друга своя бивша изгора – Мария Шарапова, но към нея подхожда доста зле. Хамилтън явно е решил да си отмъсти на рускинята, защото се радва на това, че са я хванали с допинг, научи екипът на Kliuki.bg.

„Мамеше мен и света дълги години, но всичко има своя край. Ти беше нежната дрога на много мъже, а сега вече си никоя.“ – се пее в една от песните на Люис, намеквайки че Маша се е дрогирала.

Според слуховете, които витаят в световен мащаб, Шарапова била много разочарована и шокирана от пилота. Дори се говори, че той се е свързал с нея в интернет, за да злорадства. Тогава тя узнала колко много в действителност го е наранила и колко злоба е оставила у него.

Няма как Люис Хамилтън да пази добри спомени от тенисистката, тъй като стана ясно още преди месеци, че тя го е използвала за утеха и отмъщение срещу Григор Димитров. Когато разбрала, че Гришо е с Никол, Шарапова решила да забие бившия на певицата. Узнавайки това, британецът се почувствал много зле.

За разлика от хубавата Маша, Никол Шерцингер получи само ласкави думи от Хамилтън в песните му. Той я обяви за любовта на живота си и дори се зарече, че ще я чака вечно. Странното е, че певицата се отнесе дори по-зле с него, отколкото го направи Мария, понеже разби цял годеж, изграден с години любов, но явно чувствата на пилота към нея са вечни.

Единственият, който застана зад Шарапова след скандала с допинга, е Григор Димитров. Той обяви всичко за някаква грешка и не упрекна красивата рускиня, което пък подсказа, че още я обича.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жестокостта на Хамилтън срази света! Шарапова не може да повярва, че е деляла леглото си с този човек”

  1. Кристи

    мар. 20. 2016

    Бе много важно какво щял да каже ман’ала за Мария, тя е номер едно и като талант, и като визия, а за дрогата-че кой от тях не се дрогира. Едната сестра Уилямс прилича на бик от анаболи. Тъпи журналисти с поръчковите си кампании.

Добавете коментар