Тачо призна истината за Жени Калканджиева: Виж каква се оказа красавицата!

Тачо призна истината за Жени Калканджиева: Виж каква се оказа красавицата!
3.7 (73.33%) 6 votes

Жени Калканджиева е сред най-свободомислещите българи!

Тачо е доволен само от едно нещо у Жени Калканджиева, но какво само!

Тачо е доволен само от едно нещо у Жени Калканджиева, но какво само!

Въпреки че са в обтегнати отношения от дълго време, поради множеството изневери и от двете страни, прави чест на Тачо, че признава и достойнствата на жена си. А най-голямото сред тях се оказва умението й да бъде добра любовница. Самият Стефан Манов признал пред приятели в миг на пиянство, че Жени Калканджиева била истинска фурия в леглото и много му липсвало това удоволствие, понеже от месец тя го карала да си търси ласки другаде, научи Kliuki.bg.

„Евгения е номер 1 отвсякъде, не мога да кажа друго. Тя знае отлично как да предразположи мъжа така, че той да даде най-доброто. Липсват ми тези моменти.“ – разкрил Тачо.

Жени Калканджиева отказвала да бъде с него от много дълго. Двамата били превърнали брака си във фиктивен и стояли заедно единствено заради своя общ син. Дори се заговори, че самата миска се заела със задачата да открие нова изгора на съпруга си, защото липсата на любовни ласки го депресирала. Жени обаче не искала да се прежали да си легне с него, защото вече я отвращавал като мъж.

По време на предпоследния сезон на „ВИП Брадър“ Калканджиева загатна, че е много напред с материала по отношение на уменията в леглото. Тогава тя шашна дамите в разговор, проведен в тоалетната. Дори Кали, която има доста богата слава на тази тема, не беше чувала някои от нещата, за които говореше Жени.

Оказва се, че хубавицата не е излъгала и знае добре как да прави един мъж щастлив. Когато ситуацията се пренесе извън спалнята обаче, явно уменията й приключват, защото бракът й стана истински фарс и изневерите валят с пълна сила.

„Жени е красива и успяла дама, но не са много онези мъже, които искат такава жена за съпруга или за сериозна връзка. Затова Тачо е герой.“ – разказват познатите й.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар