Евгени Минчев: След „ВИП Брадър“ Йорданка Христова ме изтри от живота си

Евгени Минчев: След „ВИП Брадър“ Йорданка Христова ме изтри от живота си
4.3 (86.67%) 3 votes

Евгени Минчев разкри какви са отношенията му с Йорданка Христова към днешна дата!

Евгени Минчев разкри истината за него и Йорданка Христова след "ВИП Брадър 2014"

Евгени Минчев разкри истината за него и Йорданка Христова след „ВИП Брадър 2014“

Лордът от година и половина се намирал в доста лоши взаимоотношения с легендата на родната ни естрада. Причината, разбира се, е във „ВИП Брадър“, където двамата деляха една стая и на няколко пъти имаха конфликти. Това се случи през есента на 2014 г. и след това певицата просто е премахнала Евгени Минчев от живота си, узна екипът на Kliuki.bg.

„Нашите отношения с Йорданка Христова се влошиха на място, в което нямаше как да не се влошат. Ние спахме в една стая в продължение на месец и половина. Видяхме се в друга светлина един друг. След това сме си разменили едва по едно съобщение. Аз ѝ поисках прошка в деня за това и тя ми отговори „Простено“. Това беше, после никога повече не получих смс или някакво известие от нея.“ – каза Евгени Минчев пред Кристина Патрашкова в предаването „Папараци“, което се излъчва по Би Ти Ви.

Истината изглежда точно такава, защото лордът и бившата на Фидел влязоха в Къщата като близки хора, а излязоха като почти врагове. Стигна се дотам, че на финала на шоуто, когато бяха останали само Йорданка Христова и Влади Въргала, Евгени Минчев се застъпи за актьора, въпреки че с него никога не е имал някакви по-лични отношения.

Причините за проваленото приятелство между двамата останаха почти неизвестни. От „ВИП Брадър“ сякаш опитаха да запазят реномето на Данчето, понеже с нея не бяха показани кой знае какви скандални ситуации, а стана ясно, че е имала немалко конфликти със съквартиранти. Затова не се разбра точно кое е скарало Евгени с нея, но най-вероятно става въпрос за битовизми.

Припомняме, че желанието на Минчев се сбъдна и Йорданка не спечели сезона, а победата отиде у звездата от „Ку-ку“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар