Бомба: Ернестина Шинова призна шокираща истина! (реакцията на Андрей ще ви смае)

Бомба: Ернестина Шинова призна шокираща истина! (реакцията на Андрей ще ви смае)
5 (100%) 1 vote

Ернестина Шинова разкри кошмара, който е преживяла и който ще помни винаги!

Чаровната актриса Ернестина Шинова призна нещо наистина шокиращо от живота си, което и до днес не може да забрави. Реакцията на Андрей Слабаков в този случай обаче, е повече от удивяваща.

Оказа се, че Ернестина Шинова и Андрей Слабаков са били вече женени и живеели в Италия, но попаднали в период, в който нямали никакви, ама никакви пари. Ерна ходела от кансинг на кастинг – за модели, за актриси, само и само да си намери някаква работа, с която да припечелва.

Ернестина Шинова

Италианец бил на косъм от смъртта заради Ернестина Шинова

За да покаже, че е семейна жена, тя винаги водела и Андрей Слабаков със себе си. Макар че, по думите й, за италианците това нямало никакво значение. Ернестина Шинова получавала десетки покани за срещи, за вечери на яхти и прочие, но галантно отклонявала мераците на ухажорите си.

Докато в един момент не попаднала на мъж, който буквално откачил по нея. „Беше много дързък и настъпателен. Нямаше какво друго да направя, освен да го отрежа по-остро от обикновеното. И какво стана после – обажда ми се той по телефона и заявява, че се е нагълтал с две шепи лекарства. Щом не съм била негова, не искал да живее. Ужас! Грабнахме се двамата с Андрей тогава и хукнахме към дома му да го спасяваме“, разказва Ернестина Шинова.

И ако сега вече й е по-скоро смешно, то тогава случката била истински кошмар за нея. Двамата с Андрей седели в болницата, докато направят промивка на стомаха на влюбения Ромео, а Слабаков дори влязъл при него в стаята, за да му налива акъл.

„Реакцията на Андреа ме изуми най-много. Седнал той и вместо да вика и да обижда човека, му говори: „И що правиш такива неща, бе приятел?! За една жена ли?! Че какво й е толкова на Ернестина – нищо особено не е. Хич не си струва да си хабиш здравето и живота заради нея или която и да било“, нареждал Андрей Слабаков, а Ернестина Шинова се влюбила още повече в него.

Защото актрисата отлично познава половинката си и е наясно, че не думите, а делата характеризират любимия й, който цял живот продължава да й доказва верността и обичта си.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар