Ужас: Мария Илиева е в несвяст! Това, което научи, е страшно (още подробности)

Ужас: Мария Илиева е в несвяст! Това, което научи, е страшно (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Мария Илиева осъзна жестоката истина, която я срина!

Доскоро най-вървежната певица от поп музиката Мария Илиева, днес е в състояние на почти несвяст. Защото това, което научи и осъзна, я хвърли в див ужас. Още повече, че вината за случилото се, е само нейна.

Оказа се, че Каката, както я наричат вече всички, остана съвсем сама – без любим мъж до себе си, без приятели и дори без колеги, на чието уважение и подкрепа може да разчита. Това разкриха близки до нея източници.

Мария Илиева

Мария Илиева осъзна, че е останала съвсем сама и това я смаза

Припомняме, че преди време Мария Илиева не спираше да тръби за огромното си приятелство с Графа и Любо Киров. Към днешна дата обаче и двамата са се отрекли от нея и не вдигат телефона си, за да я чуят дори по празници. Първи приятелството си с Мария Илиева прекратил Влади Ампов – Графа и то след множество съвети от страна на съпругата си.

„Жената на Влади никога не е харесвала Мария Илиева. Смяташе я за прикрита, лицемерна и позьорка. Графа обаче я защитаваше и вярваше, че колежката му е читава. Сега, когато се нагледа как една застаряваща 40-годишна жена е хукнала като луда по тийнейджъри като Наско Колев и се излага с поведение на кифла, Графа сам се отдръпна от нея. Той е сериозен мъж, баща на две деца и отдавна е осъзнал кое е важното в живота“, разкриват близки до обкръжението на Илиева.

Любо Киров продължил доскоро да се прави, че отношенията му с Мария Илиева са си същите, но истината е, че и той на практика не се сеща за нея и двамата отдавна не са засичани заедно по клубове, както преди.

Единствените хора, на които Мария можела да разчита, но само, защото си плаща, са рапъра Атанас Колев и музикалния продуцент Боян, които така или иначе са в нейния собствен лейбъл.

„Приятелките отдавна си дадоха сметка що за стока е Мария и отдавна я напуснаха, а сега и мъжете се отдръпнаха от нея. Това вече е страшно, защото тя остана сама като кукувица. Така като гледаме, май ще трябва да си вземе котка. Защото с този нрав, който показва от години насам, единствено животно ще я търпи“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар