Анджелина Джоли: Брад е един дъртак!

Анджелина Джоли: Брад е един дъртак!
5 (100%) 2 votes

Невероятно красивата и чаровна Анджелина Джоли вече усеща възрастовата си разлика с Брад Пит!

Анджелина Джоли разби Брад Пит, защото иска отмъшение заради изневерите на актьора

Анджелина Джоли разби Брад Пит, защото иска отмъшение заради изневерите на актьора

Когато преди 10 години Анджи отне Брад от Дженифър Анистън, тя е била впечатлена най-вече от неговата зрялост. За една 30-годишна жена истинското и сигурно семейство почти винаги минава през опита на мъжа, а тогава Пит е бил на малко над 40 г.

Днес обаче той вече мина 50-те и Анджелина Джоли започва все повече да го усеща. Актрисата е споделила неофициално, че съпругът ѝ вече не я привлича така, защото разсъжденията му били като на възрастен мъж. Тя все още била във вихъра си, въпреки всичките проблеми със здравето ѝ, докато Брад Пит вече бил по-улегнал, но чак до скука, научи екипът на сайта ни Kliuki.bg.

„Като момиче винаги си падах по големи и зрели мъже, но вече не съм момиче, а тези „големите“ пък вече не са зрели, а направо презрели. На мен ми трябва някой на моите години в момента.“ – казала Анджи.

Според някои спекулации обаче актрисата просто била нещастна от брака си и търсела всякакви недостатъци у мъжа си. Тя го хвана много пъти да ѝ изневерява, но не го напусна. И досега продължава да бъде с него, ала на висока цена, защото се твърди, че актьорът не престава да ѝ кръшка.

Припомняме, че Брад Пит е с 12 години по-възрастен от Анджелина Джоли, но тези години по принцип не личат особено, тъй като актьорът се поддържа всекидневно, а при Анджи, колкото и да е природно красива, нямаше как да не се отразят на визията ѝ здравословните проблеми преди известно време.

Откакто Брад започна да кръшка все по-явно обаче, Джоли го злепоставя уж неволно и така опитва да му отмъщава. Сега се е хванала за възрастта му, а утре може да бъде нещо друго.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар