Шок: Веселин Маринов втрещи зрителите! (виж какво им крещи от сцената – скандални подробности)

Шок: Веселин Маринов втрещи зрителите! (виж какво им крещи от сцената – скандални подробности)
3.7 (73.33%) 3 votes

Веселин Маринов наистина яко се обърка в последно време!

Почитатели на Веселин Маринов са в истински шок от промяната, която настъпила у него от известно време насам. Певецът видимо се бил самозабравил и на всеки следващ концерт скандализирал зрителите с безумни крясъци от сцената.

Присъстващи на изявите му дами са потресени от това как Веско Маринов си проси букетите и буквално изнудва възрастните хора да харчат левчетата си за китки, които да му подаряват като на император, пише вестник „Всеки ден“.

Веселин Маринов

Веселин Маринов сам си проси китките на концерт, феновете му потресени от наглостта

„Не можем да повярваме, че точно Веселин Маринов прави това. След като изпее дадена песен, особено известна на хората, той започва да вика: „Хайде да видим колко цветя заслужава тази песен“, „Само толкова ли цветя ще събере тази песен“, „Давайте, нека да видим има ли още букети“, „Кой ще подари най-много цветя“… и все от този род. Такова чудо никой и никъде не е правил“, потресени разказват доскоро върли фенки на Веселин Маринов.

Хората са категорични, че дори прима с изявени претенции като Лили Иванова никога не си е просила китките от публиката, да не говорим за представителките на поп фолка. Всички те изнасяли концертите си съвсем нормално, а който иска да им засвидетелства почитта си, го правел – без да бъде подтикван като малко дете от тяхна страна.

„Веселин Маринов се самозабрави. Не е ясно дали причината са постоянните майтапи по негов адрес и породен от тях комплекс, или просто супер много си е повярвал, но това е кощунство. Знаете, че на концертите му идват предимно бедни пенсионери. Те едва пари за билет отделят, че и накрая китки да му купуват“, възмущават се очевидци на скандалното поведение на изпълнителя.

Дали пък това няма да направи зла услуга на певеца и да опразни залите му наполовина?! Ще видим скоро…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Шок: Веселин Маринов втрещи зрителите! (виж какво им крещи от сцената – скандални подробности)”

  1. Eli

    мар. 22. 2016

    sigurno sled konzerta prashtam zvetiata Na onaia , hubavata, doktor Shtonova,xaxaxa

  2. kula

    сеп. 06. 2016

    кога този потен мазен червендалест дедо ще спре да врещи

Добавете коментар