Страшен шок за Софи от „София Ден и Нощ“: Виж какво се случва в сериала! (подробности)

Страшен шок за Софи от „София Ден и Нощ“: Виж какво се случва в сериала! (подробности)
4.6 (92.5%) 8 votes

София от „София Ден и Нощ“ ще преживее истински шок, който обаче ще е път към щастието й!

Истински шок ще преживее София от сериала „София Ден и Нощ“ в предстоящите епизоди на поредицата. Мъжкото момиче отново ще пролее сълзи заради това, в което не й върви най-много, а именно любовта.

Защото се оказва, че новият й приятел не е такъв, за какъвто се представя и Софи ще го разбере много скоро. Отношението на татуирания Ромео се променя коренно и от нежен и галантен мъж, той става меко казано груб, апатичен и сприхав.

София Ден и Нощ

В „София Ден и Нощ“ става все по-напрегнато, ситуациите ескалират

Когато София разбира и че й слага рога обаче, нещата приключват с гръм и трясък. Сценаристите на „София Ден и Нощ“ определено обичат героинята си и естествено са помислили за нейното щастие и възмездие накрая. Защото тъгата й сега ще бъде заменена с безумна радост и луда любов после, когато София най-сетне ще се събере с единствения мъж на сърцето си – Боби.

Боби засега твърди, че е влюбен и обича Лили, но връзката им ще приключи. След още известно време и много перипетии покрай бившия й приятел и затворник Адриан, Боби накрая ще успее да отърве Лили от набезите му и да го постави на мястото му.

Спокойният живот на двамата след това обаче, ще им даде да разберат, че не са и никога не са били един за друг. Претенциите на Лили ще започнат все повече да задушават Боби, а човекът, който винаги ще бъде до него и ще му дава съвети, отново е София.

В „София Ден и Нощ“ нещата ще завършат със сватба, но булката няма да бъде Лиляна, а препатилата София, която най-после ще дочака и на нейната улица да изгрее слънце. Тези неща обаче ще се случат след още куп епизоди, в които героите от Квартирата ще преминат през светли и тъмни моменти.

Много драми, сълзи, любови и разочарования ни очакват занапред в сериала „София Ден и Нощ“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар