Обрат: Страшен скандал в семейството на Димитър Бербатов! (не иска да повярва какво направи Елена)

Обрат: Страшен скандал в семейството на Димитър Бербатов! (не иска да повярва какво направи Елена)
4.3 (86.67%) 3 votes

Димитър Бербатов разтърсен от поведението на жена си Елена Бербатова!

Доскоро мирното и сговорно семейство на Димитър Бербатов и Елена Бербатова се разтресе от нечуван скандал. Бербо е в шок и не иска да повярва какви ги върши половинката му, разкриха източници от обкръжението на футболиста.

От доста време насам Елена Бербатова се променила коренно и станала меко казано капризна. Това, което сервира последно на съпруга си обаче, вбесило от душа Димитър Бербатов.

Димитър Бербатов

Димитър Бербатов вече не издържа претенциите на Елена

Наскоро той получи страхотна оферта от китайски футболен клуб, който му предложи сумата от 6 милиона евро на година, за да отиде да играе при тях. Още щом чула за предложението обаче, Елена Бербатова направила дива сцена и разярена заявила на мъжа си, че ще отиде в Китай само през трупа й.

„Елена не иска и да чува да живее година или две в Китай. Но също така не е склонна и да пусне мъжа си да замине сам. При нея няма лабаво – става това, което тя каже. Свикнала е винаги да тропа с крак и да се налага на Бербо с приказки за семейството, децата и отговорността му към тях. Но какво става с кариерата му, това изобщо не го мисли“, коментират близки до Димитър Бербатов.

След като чули отказа на футболиста, китайците предложили да вдигнат сумата и дори да я удвоят, но не – жена му пак се тръшнала, че тая няма да я бъде. Това обаче кипнало кръвта на Митко Бербатов, който за първи път се опълчил на съпругата си и я скастрил, че няма да търпи повече своеволията й.

Близките на семейството обаче са убедени, че в крайна сметка Димитър Бербатов отново ще клекне пред желанието на Елена, както е ставало винаги досега. А причината била, че наистина я обича страшно много и държи на спокойствието и хармонията в дома им.

„Елена обаче не може да се възползва постоянно от мекия му нрав и обичта му към нея. Хората вече я говорят и одумват, при това с право. Митко е футболист и ако наистина го обича, трябва да мисли за бъдещето му, а не само за себе си“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар