Семейството на Преслава направи кошмарно разкритие! (истината ще ви шокира – подробности)

Семейството на Преслава направи кошмарно разкритие! (истината ще ви шокира – подробности)
3.9 (77.5%) 8 votes

Родителите на Преслава втрещиха всички с разкритието си за нея!

Кошмарно разкритие направи семейството на Преслава, което никога няма да забрави онзи страшен момент в живота на детето си. Днес Преси е на върха на славата и обира овациите на публиката не само като поп фолк певица, а и като имитатор в „Като две капки вода“.

Родителите й обаче още се кръстят и палят свещи за благодарност, защото само Бог и съдбата спасили чедото им и го оставили на този свят. Адският спомен на майката на Преслава е от времето, когато чаровницата от Добрич била още дете.

Преслава

Преслава е била на косъм от смъртта още като дете, родителите й не могат да забравят ужаса си

Преслава или Петя, както е истинското й име, си играела с деца пред вилата им. Хлапетата беснеели и дивеели на воля, без да забележат, че пред тях е зейнала огромна отворена шахта на водомерите. Вътре в нея стърчали арматурни железа, но Преси и приятелчетата й не видели опасността.

В един момент, както тичала и играела на саби със съседското дете, Преслава изведнъж изкрещяла и полетяла в шахтата, при това с гръб. Певицата паднала жестоко пред очите на ужасените си родители, а майка й вече предавала Богу дух от шока.

„Изведнъж, както бяхме застинали, тя изскочи от шахтата. Всички се бяхме втурнали като обезумели, а тя се подава пред очите ни с най-тъжната си муцунка. Нищо й нямаше, което е повече от чудо, но беше изплашена да не й се караме, че е направила беля“, спомня си майката на Преслава.

Семейството й се кълне, че този страшен миг няма да бъде забравен никога. Нито пък ще спрат да благодарят на Господ, че е направил чудото и детето им е оцеляло, а не се е нанизало на железата и не се е случило най-лошото. Самата Преси си спомня инцидента, но тъй като е била малка, е забравила страха, за разлика от родителите си.


Коментари чрез Facebook

коментара

14 коментара по “Семейството на Преслава направи кошмарно разкритие! (истината ще ви шокира – подробности)”

 1. Елена

  мар. 22. 2016

  „Обира овациите в „Като две капки вода““,ха,ха,ха………сериозно ли?Вие коментари не четете ли или не ви изнася?
  Щом Преслава обира овациите,то какво ли правят Калин,Поли,Орлин?

 2. Кристина

  мар. 22. 2016

  Това е шок. Кошмар. Ужас за едни родители. Затова е преслава. Това означава много. Дарба. Има фенове и над 50 г. Калин е суперактьор. Много е готин. Кефя му се. А азис е супершоузвезда. Пее на живо. Всеки иска да прави дует защото е уникален певец. Има дарба. Потенциал. И чалга ритми и сдриозни парчета може да пее.всеки има фенове й е отишъл заради тях в шоуто.

 3. Zlatena

  мар. 22. 2016

  Преслава ще спечели капките и то благодарение на пубери които не разбират от музика нито от имитации.Но в капките трябваше да има регламент забрана за гласуване под 14 години тогава такива издънки като Преса нямаше да спечелят.Жалко за Калин Врачански и останалите участници няма да спечелят капките и то най вече благодарение на пуберите в България.

 4. Zlatena

  мар. 22. 2016

  Вчера като обявяха Преслава за победител превключих на Мастър шеф не ми се слушасе неадекватното грачене и изпълнение.

 5. Кристина

  мар. 22. 2016

  Всеки има фенове. И всеки има право да гласува за любимеца си. Преслава има фенове. Цяла българия я обича.калин също има фенове. Той е суперактьор. Има богат опит. Завършил е актьорско майсторство. Аз не съм жури за да определям. Има си жури. Спецове в шоуто. Не се знае кой ще спечели още. Рано е.орлин е голям сладур. Журито ще каже крайният резултат. Те ще дадат оценки. Всеки се старае. Преси ми е любимка от 10 г.песните й докосват сърцата на хората. Разплакват ги. Има фенове над 50 г. Не деца. Това е заблуда ваша. Това е.

 6. Кристина

  мар. 23. 2016

  Наистина ли преси е спечелила. Немога да повярвам. Честито преси за наградата. И на нас феновете защото я очаквахме. Желая ти от сърце да си жива и здрава. Да на радваш все така с твойте уникални изпълнения на живо. С твойте страхотни песни. Който докосват сърцата на хората. Желая ти много творчески успехи. Обичаме те.

 7. Кристина

  мар. 23. 2016

  Преси има дарбата да пее. Има други нейни колеги в пайнер който пробиват с визия. Който грачат и по планета. Имат тяло крака лице но не й глас. Стават за модели. Въобще не мислят за феновете си. Не ги обичат. На сцената са заради славата и парите. Жадни са. Алчни. А вие феновете се прекланяте пред тях. И ги обожавате. Вземат си хонорара и заминават. Не ги интересуват никакви фенове. Няма купон. Шоу. Само викат и крещят по учАстия.и такива ги харесвате. Ужас.

 8. Кристина

  мар. 23. 2016

  Знаете ли какво означава преслава. Дарба. Затова е преслава. И е звезда. Вие дечица кой певици харесвате от пайнер. Анелия ли. Галена ли. Даже не й грачат. Не пеят. А само викат и крещят по участия. Жадни са слава и за пари. Не мислат за феновете си. А вие ги обожавате. Преслава се старае. Обича феновете си. Почти всички певици са пеели в родния ми град. Има кадърни. Но има и такива за който съжаляваме че сме ги поканили. Изнудват кмета за пари. Има други който не са дошли заради феновете си. Изгониха публиката.

 9. Кристина

  мар. 23. 2016

  Дечица вие кой харесвате анелия или Галена. Анелия пя покрай изборите в родния ми град. Валеше проливен дъжд. Нямаше раздвижване. Танци. Забавление. През целия ден викаше силно за кой номер на бюлетините да гласуваме. И размахваше листите в лицата на публиката. Иначе е много красива жена. Тяло лице. Крака. Идеална. Става за модел. Неможе да запее. Анелия да извие глас. Само вика. Ако можеше поне да грачи. Но и това неможе.

 10. Кристина

  мар. 23. 2016

  Измръзнахме от студ и дъжд. Вкочинясахме.ани не помисли че феновете й ще са разболеят. Ще са болни. Всички хора на площада избягахме. Бяхме възмутени. И гергана пя. Барбито. Размахваше с крака и ръце. Но феновете когато пойскаха снимка с нея. Тя отказа. Нейната охрана започна да блъска дори и дечица. Беше готова на бой. Но не и за снимка. Ивана пя. Пеше страхотно. Телевизия ни снима. И хора имаше. Мария също е пяла на дъжд. Но паднаха всички задръжки. Беше много готино. Яко. Шоу. Забавление.

 11. zlatena

  мар. 23. 2016

  Преслава излагацията в понеделник дължи незаслужената си победа в капките благодарение на пубери ,чалгаджии и инвалиди като тази Кристина които не разбират грам от пеене нито от музика.И точно тези хора ще я направят победител.Но наистина трябва да има регламент забрана за гласуване под 14 годишна възраст и тогава такива като Преса нямаше да спечелят.Ненчо Балабанов миналата година си спечели капките заслужено за разлика от Преслава която тази година ще спечели незаслужено и то благодарение на пуберите в България.Със нетърпение чакам да видя Калин Врачански като сервитьор сигурно би се справил страхотно.

 12. Кристина

  мар. 25. 2016

  Мило момиче всеки си има любимец в шоуто. И е фен на някой си. Все някой харесва. И подкрепя. Ние сме фенове на преси от 10 г. Пее само стойностни и съдържателни песни. Познаваме ли се. Момиче ти ми застражаваш живота като ми споменаваш името. Защо ме нападаш и обиждаш без никаква причина. Без да знаеш коя съм. Че съм фенка на преси. Ти ми застражаваш живота така. Ти знаеш ли че това е абсолютно забранено.

 13. Кристина

  мар. 25. 2016

  Мило момиче познаваме ли се. Всеки си има любимец в шоуто. Всеки на някой е фен. Всеки има право д . Коментира. И да гласува за когото си пойска. Защо ме нападаш и обиждаш в интернет. И ми споменаваш името във всеки един коментар. Момиче ти знаеш ли че ми застражаваш живота. И здравето. Знаеш ли че това е абсолютно забранено. Да обиждаш нападаш. И застражаваш живота на потребители в интернет. И да ми споменаваш всеки път името. Ти ма застражаваш. Всеки има любимец. До кога това.

 14. Кристина

  мар. 25. 2016

  До златена. Мило момиче всеки има любимец в шоуто. Познаваш ли ме. Всеки има право да коментира. И да гласува за когото си поиска. Защо ме обиждаш и нападаш в интернет. Знаеш ли че това е забранено. Никой няма право. Ти златена ми застрашаваш живота. И здравето. В опасност съм. Преслава ни е от 10 г любимка. И ще я подкрепяме както до сега.

Добавете коментар