Гришо Димитров силно притеснен за Никол: Тази тайна ще я съсипе!

Гришо Димитров силно притеснен за Никол: Тази тайна ще я съсипе!
4.8 (96%) 5 votes

Гришо Димитров е силно притеснен за любимата си Никол

Гришо Димитров е обезпокоен за певицата. Скоро той научил за голямата й фобия и се притеснил тя да не изпадне в трайно депресивно състояние заради нея. Защото наскоро палавницата, за която той мислил, че няма страх от нищо му признала за най-големия си кошмар. А той бил негативните коментари, които се пишели за нея в социалните мрежи.

Българската ракета №1 така и не успял да повярва докрай на страховете на гаджето си. Обикновено на неговото огнено момиче не му пукало от абсолютно нищо, а сега му разкрила, че писанията по неин адрес й докарвали едва ли не паник атаки и й действали нездравословно. Никол Шерцингер споделя почти всичко с феновете си по социалните мрежи и за нея това се превърнало в своеобразен ритуал. По този начин тя искала донякъде да парира зловонните коментари за себе си, които са приоритет на жълтите издания, пише Блиц.

Но едновременно с това тя с трепет отваряла страницата си и четяла всичко, което се пишело по неин адрес. Адски се втрещявала, ако намирала негативизъм, злобарски настроения и коментари за себе си, признал с изненада и Гришо Димитров пред своите приятели.В началото на връзката си с бившия на Мария Шарапова Никол четяла всичко, което пишели за тази връзка и почти се зомбирала от ужас, твърдят и от нейното обкръжение.

Певицата направо се втрещявала, ако това, което прочете във виртуалното пространство не отговаря на истината, а е пропито с краен снобизъм и безпардонност. „Винаги се чувствам неспокойна да споделя нещо в Интернет. Ужасявам се как ще бъде разбрано написаното от мен за останалите. Дали така, както аз искам да го изтълкуват или по друг начин. Притеснявам се, че милиони ще се взират в снимката ми и ще открият куп несъвършенства.

Гришо Димитров е силно притеснен за Никол

Гришо Димитров е силно притеснен за Никол

Или с докторска прецизност ще търсят кусури по мен, визията, лицето, облеклото ми, ще изтълкуват погрешно някой жест, някаква дума, която съм изпуснала между другото”, обяснила за фобията си поп дивата.

Нейният Гришо се старал по всевъзможни начини да я успокои, че не прави нищо лошо или нередно. Хасковлията бил не на шега разтревожен за нея, особено след като Никол му споделила за опасенията си.„Адски се притеснявам от всичко, което споделям с хората. И от това чувство не мога да се отърва”, силно притеснена е Никол Шерцингер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гришо Димитров силно притеснен за Никол: Тази тайна ще я съсипе!”

  1. Кити

    мар. 22. 2016

    Или ще ти кажат в прав текст, че Шарапова е по-млада и по-красива от тебе и Гришо е нямало смисъл да я зарязва заради тебе… Например…

Добавете коментар