Мъж разби брака на Ники Китаеца, Виолета е потресена: Виж кой ѝ го взе!

Мъж разби брака на Ники Китаеца, Виолета е потресена: Виж кой ѝ го взе!
4.5 (90%) 4 votes

Ники Китаеца не е загърбил миналото си, вещаещо любов с мъже!

Ники Китаеца и Виолета

Ники Китаеца и Виолета

Въпреки че се върна на правилния бряг и от години е женен, Ники Китаеца всъщност продължава да върти различни мъже зад гърба на жена си. Последният обаче е бил разкрит от Виолета и тя е изпаднала в нечуван шок, че съпругът ѝ продължава с този тип връзки.

Николай Бончев

Николай Бончев

Аматьорският футболист Николай Бончев, чиято провокативна снимка се върти във Фейсбук, се оказва една от изгорите на Ники Китаеца. Двамата се запознали още преди много време, когато играчът от „В“ група е имал връзка с Азис, в чийто видеоклип участва веднъж. Нещата между футболиста и певеца обаче приключили доста бързо, от което бившият на Васко се възползвал години след това.

Николай Бончев е на 30 г. Голямата му мечта е била да стане велик футболист, но вече е ясно, че това няма да се случи. Затова той се насочил към друга кариера, а именно тази в киното. Филмите, в които се снима от известно време Ники обаче, са от тези за възрастни, които са ориентирани вляво. Той е известен в Германия с прозвището Джак Уорд.

Миналото му в България обаче не би могло да се заличи. Виолета била потресена от наученото. В началото тя не разбрала, но впоследствие стигнала до фаталната истина. Слуховете отреждат развод между тях, но все още бившата фолк дива не е подала молба за такъв.

Ники Китаеца от дълго време се опитва да изчисти името си и да докаже на обществеността, че е нормален мъж и е бил с Азис само за пред хората. С такава цел участва в „Биг Брадър Ол Старс“ преди години и половина, но тогава малцина му повярваха и затова той излезе бесен от Къщата, припомня Kliuki.bg.

Вижте видеото, в което Николай Бончев е в едно легло с Азис!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар