Бивша любовница смаза Джино! Виж какъв бил в леглото

Бивша любовница смаза Джино! Виж какъв бил в леглото
4.5 (90%) 4 votes

Джино Бианкалана трябва да е щастлив, че вече е зад океана

Джино може дори да се радва, че си стегна куфарите и отпраши за Америка, защото мъжкото му достойнство е смазано.Буквално! Негова тайна любовница разкри какъв е той пред обществото и колко го бива под завивките. От разказа й стана ясно, че етикета на мъжкар е далеч от истинския образ на фаворита от ВИП Брадър.

Любовницата инкогнито се запознала с нахакания младок така, както и останалите. В столичен нощен клуб, където плейбоя ловял шарани с уж привидно тлъстата си банкова сметка.

„Джино изобщо не е това, за което се представя на екрана. Това, което е той в действителност е на светлинни години от излъскания му образ. Не се държи изобщо кавалерски с жените, а така, както му е угодно. Дори може да ти вдигне скандал, ако не го слушаш за всичко или гледаш с обожание, като вярно куче”, шокира с признание неизвестната му свалка.

Девойката обаче била доволна, че не се афиширала покрай уж известния мачо. За уменията му в леглото тя била категорична, че бил като зайче. Издържал не повече от минута-две и капитулирал. „Тъкмо си мислиш, че в кревата те очаква тигър, свиреп звяр или каквито и да са там гръмогласни определения за мъжкар, изведнъж виждаш до себе си едно зайче, което бързо-бързо приключва всякакви идеи за среднощни маратони”, смазала го с думите чаровницата.

Като усетила фалшивия му имидж и че не е това, с което се „фраска” в обществото, момичето ожалвало Джена, как го е изтърпяла толкова дълго.

Джино изобщо не бил такъв, за какъвто се представял

Джино изобщо не бил такъв, за какъвто се представял

И била напълно съгласна, че Джино е от тези мъже, които се правят на нещо велико, а всъщност са комплексари, които си го изкарват на другите, умело прикрити под слой лъжовно лустро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бивша любовница смаза Джино! Виж какъв бил в леглото”

  1. gffhgfghgfh

    мар. 23. 2016

    Не е възможно някоя жена да очаква Джино да е звяр. Та той прилича на нежничък педеруга! Аз не мога да се начудя че сваля жени.

  2. Juliana

    мар. 26. 2016

    Ами-прелъстена и изоставена,какво друго може да каже !!!!!!

Добавете коментар