Хънтър Тайло: Гледам „Дързост и красота”, за да видя дали стоя добре на екран!

Хънтър Тайло: Гледам „Дързост и красота”, за да видя дали стоя добре на екран!
5 (100%) 2 votes

Хънтър Тайло, позната като екранната доктор Тейлър Хейс шокира с изказване

Хънтър Тайло призна, че не иска да е светица от екрана. Тя стана световно известна покрай участието си в телевизионната поредица „Дързост и красота”. Още на петнадесет години тя познава прожекторите и известността, защото става модел. Красивата актриса не слиза почти десетина години от модния подиум.

За първи път се появява на телевизионния екран с ролята си на Робин във „Всички мои деца”. Пет години по-късно я канят в сериала „Дързост и красота”, от където стартира и славата й. Първият й брак с продуцента Тим Морхарт приключва през 1982 г., от когото има син Кристофър. По-късно се омъжва за актьора Майкъл Тайло. От него има още три деца- момче и две момичета.

Признава, че да я наричат най-красивата актриса на сапунените сериали я ласкае, но и смущава. Въпреки че е изключително религиозна, нейната героиня Тайлър прави доста смущаващи и не твърде морални неща.

„Аз мога и да променям доста неща, които прави и казва моята героиня. Но не искам тя да е някаква светица. Защото така ще е твърде предвидима и безинтересна“, твърди Хънтър Тайло.

Признава, че в началото между нея и Катрин Кели Ланг, която играе Брук в  световно известната поредица „Дързост и красота“ има известно напрежение. Защото тя не е от хората, които лесно се сприятеляват. Но сега между тях, както и с Рон Мос има само приятелство. Дори нейната дъщеря Изабел и щерката на Катрин- Зоуи са много добри приятелки.

Твърди, че не гледа много телевизия. Защото повечето неща на екрана са измислица. Но ако все пак ако го прави, харесва сериала „Всички обичат Реймънд”, макар че не би искала героя да й е съпруг. „Дързост и красота” гледа само един път в месеца, за да види как стои на екран и да поправи нещо по външния си вид.

Хънтър

Хънтър Тайло не иска да е  светица

Най-често това е прическата, признава кокетно актрисата. В свободното си време обича да е с децата си и да играе, и пазарува заедно с тях. „Да бъда майка е любимата ми роля”, заявява Хънтър Тайло.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар