Шок: Светлана Василева напусна сръбското шоу! (блондинката е зле, близките й силно изплашени)

Шок: Светлана Василева напусна сръбското шоу! (блондинката е зле, близките й силно изплашени)
5 (100%) 2 votes

Светлана Василева си тръгна от сръбското риалити „Парови“ заради влошеното си здраве!

Хубавата Светлана Василева силно изплаши близките си хора като съвсем неочаквано напусна сръбското шоу „Парови“. Към момента тя вече се намира в София, а трябваше да остане в „златната къща“ в Сърбия поне два месеца.

Решението на Светлана Василева е било взето заради влошеното й здраве. Блондинката се почувствала много зле, тъй като от формата иззели всичките й лекарства, които трябвало да приема ежедневно. Те са й предписани от лекари и без тях Светлето просто не може да води пълноценен и нормален живот, разкриха хора от обкръжението й.

Светлана Василева

Светлана Василева напусна Сърбия и шоуто Парови

Заради множеството диети, нередовно хранене и понякога дори глад, стомахът на Светлана Василева се увредил и тя редовно получавала типичните за гастрит и колит силни болки, гадене и други неразположения.

От екипа на „Парови“ обаче не се съобразили с нуждите й като конфискували медикаментите на всички участници. Правило номер едно в това риалити било участниците да нямат никакъв достъп до лекарства, които биха могли да имат опияняващи или други странични ефекти.

За краткото време, през което беше в шоуто, Светлана Василева успя да се превърне в една от любимките на сърбите. Макар и под етикета плеймейтка, русокоската впечатлява със своята непринуденост и откровеност – което всъщност я прави симпатична на мнозина.

„В Светлето няма фалш, показност и прекалена суета, на каквито сме се нагледали при болшинството от колежките й. Затова и тя е някак си мила, симпатична, хората я харесват. Жалко, че стана така и си тръгна, но здравето е най-важно за всеки човек“, коментират близки до Светлана Василева.

У дома си, блондинката вече се чувства значително по-добре и ще поеме нормалния си начин на живот в ежедневието. А само след броени дни всички ще я видят заедно с дует Ритон на сцената.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар