Внезапно: Нана Гладуиш откарана по спешност в болница! (подробности за състоянието й)

Внезапно: Нана Гладуиш откарана по спешност в болница! (подробности за състоянието й)
5 (100%) 2 votes

Нана Гладуиш е била откарана в Александровска болница по спешност!

Чаровната водеща на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш е била откарана спешно в Александровска болница, където са я подложили светкавично на операция. Това разкриха близки до нея източници, а новината шокира мнозина.

Хубавото в случая е, че постъпването в болницата на Нана Гладуиш няма нищо общо с тежката болест рак, която тя все пак успя да пребори. Операцията е била на крака й, който й правил проблеми месеци наред.

Нана Гладуиш

Нана Гладуиш е била оперирана по спешност

Оказа се, че още миналото лято, по време на тренировка, Нана Гладуиш сериозно наранила крака си и оттогава има проблеми с дясното коляно. Тя непрестанно чувствала тежест в него, която впоследствие се превърнала в нетърпима болка.

„Нана доста изтрая, без да отиде да се прегледа и може би това още повече влоши нещата. Нямаше как да се измъкне без операция, но слава Богу, тя мина успешно и в момента е във въстановителен процес. Но Нана си е такава – винаги смела и по-скоро безотговорна към себе си. На всеки друг може да помогне, да даде съвет и да протегне ръка, но щом се отнася за нея, гледа малко през пръсти“, коментират близки до семейството й хора.

Щом положението станало напечено и болката в крака не й давала мира дори за секунда, Нана Гладуиш изведнъж се притеснила дотам, че решила, че ще остане инвалид.

„Не знаех какво да мисля. Така ме болеше, че виех като вълк и дори ми мина през ума, че може да ми ампутират крака и да остана в количка цял живот. За щастие това са били само мои глупости и вече се чувствам добре, спокойна съм“, радвала се пред близките си Нана Гладуиш.

През последните години тя изтърпя наистина много болка и огромна мъка покрай болестта си, но Господ беше с нея и ето, че нещата в живота й вече се подреждат.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар