Ужасяващо: Лили Иванова с тежка болест, остава на количка! (потвърдиха шокиращата диагноза)

Ужасяващо: Лили Иванова с тежка болест, остава на количка! (потвърдиха шокиращата диагноза)
3.9 (77.14%) 7 votes

Лили Иванова съвсем скоро може да остане на инвалидна количка, феновете й в колапс!

Голямата Лили Иванова е много зле. Състоянието на примата вече не може да се крие от никого, тъй като диагнозата й е потвърдена – скоростно развиваща се остеопороза, съобщава сайтът „Слава“.

Положението на певицата е критично, а според лекарите съвсем скоро тя може да не стане от инвалидната количка. Самата певица била наясно със състоянието си и затова през последните месеци приемала всякакви покани за участия – само и само да е пред публика.

Лили Иванова

Лили Иванова се влошава скоростно. Диагнозата й е остеопороза, която се развива с мълниеносни обороти и скоро може да остане на инвалидна количка

Доказателство за това, че Лили Иванова прави нечувани за нея неща, е участието й в пловдивска чалготека през април. Това заведение е посещавано еженощно от певиците на Пайнер, затова хората са в шок, че ще видят в него иконата Лили Иванова.

„Лили използва всеки момент, за да поддържа кариерата си, защото знае, че всяко участие може да й бъде последно. Ако недай си Боже, остеопорозата я хвърли на количка, какво ще прави жена с дух като нейния?! Да, тя може да се изявява и седнала, но самочувствието и егото й никога няма да го позволят. Те винаги са я движили в живота и така ще бъде до последно“, разкриват близки до обкръжението на Лили Иванова източници.

Към днешна дата певицата приема нужните лекарства и прави всички необходими процедури, за да подобни състоянието си или поне да отложи влошаването си, но при болест като остеопороза, нищо и за никого не е гарантирано.

Хиляди почитатели на Лили Иванова са покрусени от жестоката новина за своята любимка, на която пожелават още дълги години крепко здраве и живот. Ние от Kliuki.bg й желаем същото като тях!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар