Мария Игнатова в несвяст: Виж как колегите й завариха Рачков и Преслава! (скандалът е чутовен)

Мария Игнатова в несвяст: Виж как колегите й завариха Рачков и Преслава! (скандалът е чутовен)
3.8 (76%) 10 votes

Цялата Нова телевизия се тресе от новината за Димитър Рачков и Преслава!

Нечуван скандал избухна в Нова телевизия, а прекрасната Мария Игнатова е в несвяст от това, което стана пред очите й. Или по-точно пред очите на няколко колеги, изтръпнали при вида на гукащите си Димитър Рачков и Преслава.

Определено звучи невероятно, но е самата истина – половинката на Мария Игнатова забила Преслава. Оказа се, че свалките на зевзека Димитър Рачков с Преслава в „Като две капки вода“ изобщо не са дело на сценаристите, а са били лично негова импровизация.

Преслава

Преслава и Димитър Рачков въртят любов зад гърба на Мария Игнатова

Митко Рачков бил привлечен от фолк дивата, която виждал по-отблизо и за толкова дълго време, едва сега, когато тя стана част от шоуто. Симпатягата редовно намирал начини да се закачи за певицата и да я затисне насаме в някой ъгъл. Където я впечатлявал със заучени от „Господари на ефира“ смешки.

Към днешна дата обаче вече всички са категорични, че Преслава и Рачков имат нещо по-така. Двамата на три пъти са засичани да си тръгват заедно от репетициите за шоуто като уж отивали да обядват или да пият по нещо. Кой знае защо обаче, никога не взимали със себе си нито Зуека, нито друг от участниците, разкриват запознати, пише вестник „Всеки ден“.

Кулминацията и шокът за Мария Игнатова обаче настъпили в началото на тази седмица, когато колеги на чаровната водеща случайно влезли в гримьорната и видели Рачков и Преслава да се държат за ръце, докато тя се заливала от смях, а той я гледал влюбено.

„Баш като гаджета си бяха. Навели си главите един към друг и така нежно се държат за ръчички, че… Все едно влюбени ученици гледахме. Мария трябваше да знае какво става зад гърба й. А оттук нататък Рачков да му мисли, защото на Преслава хич не й дреме кой мъж ще е до нея. То се е видяло отдавна това“, възмущават се колеги на Мария Игнатова.


Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Мария Игнатова в несвяст: Виж как колегите й завариха Рачков и Преслава! (скандалът е чутовен)”

 1. Zlatena

  мар. 23. 2016

  Нормално тя Преслава си е курвичка.

 2. Кристина

  мар. 24. 2016

  Мария е красива жена. С рачков са женени много отдавна. И са влюбени двамата. Мария е по красива и по умна жена от преслава. И е водеща йе с чувство за хумор. Рачков сигурно я разсмива. И се забавляват заедно. Нищо повече.

 3. Кристина

  мар. 24. 2016

  Мария и митко са женени много отдавна. И си живеят щастливо. Даже участват в клип на ивана. Те са комици. Артисти. Мария е много по умна и красива от преслава. Беше и водеща. Явно митко й казва разни закачки. Двамата се познават. Забавляват се заедно. Митко е истински комик. В това няма нищо лошо. Преслава знае много добре че мария и митко са женени. Преси обича да се забавлява. Да купонясва.

 4. Кристина

  мар. 25. 2016

  Мило момиче познаваш ли ме. Всеки има право да коментира. И да гласува за когото си поиска. Всеки има любимец. Защо ме обиждаш и нападаш. С различни етикети. Ти така момиче ми застрашаваш живота. И здравето ми. Знавш ли че това е забранено. Никой няма достъп да обижда и напада интернет потребители. След всеки коментар ме обиждаш и нападаш. Аз защитавам любимката си. И винаги ще е така. Застрашаваш ми живота. Всеки може да коментира.

 5. Кристина

  мар. 26. 2016

  До златена. Миило злате познаваш ли ме.всеки има право да коментира. И да гласува. Всеки си има любимец в шоуто. И го подкрепя. Защо ме обиждаш и нападаш в интернет пространството. Това е напълно забранено. Всеки може да коментира. И да гласува за любимецът си. След всеки коментар ме обиждаш и нападаш. Нямаш право. Застрашаваш ми живота и здравето златена.преси винаги ше я подкрепям. Тя е мегазвезда.

Добавете коментар