Шок: България се прощава със своя фолк певица

Шок: България се прощава със своя фолк певица
3.6 (71.43%) 7 votes

Невероятно и шокиращо, но България губи една от фолк дивите си. Феновете на много привлекателната и обаятелна чалга изпълнителка Мира скоро може да останат без нея!

Мира на участие

Мира на участие

Една от доста популярните певици от близкото миналото е готова да се прости с България. Мира, която вече е на 32 г. и кариерата ѝ тръгна надолу още преди време, смята да емигрира в Турция, научи ексклузивно екипът на Kliuki.bg.

Фолк дивата била разочарована тотално от родината си, в същото време била очарована от южната ни съседка. В България тя получавала все по-ниски хонорари за участията си, докато в Турция хората я обожавали. От Нова година насам Мира постоянно отскачала до там и оставала винаги доволна от посрещането.

„За една вечер в Турция печеля колкото за цяла седмица тук. И това е с включените разходи за път. Просто не си заслужава да стоя тук.“ – разправяла пред близките си Мира.

Тя е една от онези, които напуснаха „Пайнер“, защото не беше доволна от отношението към нея. Милко Калайджиев я лансираше години наред, но след като и неговата слава отмина, Мира започна да залязва. След това тя работи със „Съни мюзик“, а после и с „Диапазон рекърдс“. Едно от личните ѝ постижения е участието ѝ в списание „Плейбой“, когато оглави една от кориците му преди 8 години.

Говори се, че голямата любов на Мира към Турция не е случайна, а тя е намерила мъж там. Има слухове, че честото ѝ посещаване на тази страна през последните месеци е свързано с любовна афера с един от собствениците на дискотеките, в които тя се изявява. Певицата била толкова хлътнала, че още отсега учила турски език, за да може да се разбира с възлюбения си по-добре, понеже той бил зле с английския.

Все пак, ако Мира действително емигрира, тя ще разочарова доста чалга фенове, защото 32-годишната фолк фурия е оставила в историята на тази музика емблематични парчета като „Хей, малката“ и „Ела“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар