Деян Донков ще съсипе Радина преди да роди, изцепките му нямат край

Деян Донков ще съсипе Радина преди да роди, изцепките му нямат край
5 (100%) 2 votes

Деян Донков козината си мени, но нрава не, с което ще докара сериозни проблеми на бременната си половинка!

Тъкмо всички се бяха успокоили, че побоите, скандали и пиянските изцепки са зад гърба на Деян Донков, когато той напомни за тях и то по най-грозния възможен начин. Актьорът съвсем скоро ще става татко за втори път, но вместо да щади нерви на бременната си любима, той ги опъва до краен предел, разбра kliuki.bg.

Радина се колебае дали това е точният баща на детето й

Радина се колебае дали това е точният баща на детето й

На провелата се наскоро сватба на колегата му от Народния театър Дарин Ангелов Деян Донков доказал, че страстта му към чашката не се е изпарила. На щурия купон той присъствал без любимата си Радина Кърджилова, която вече е в напреднала бременност и не й е препоръчително да посещава подобни шумни мероприятия до малките часове на нощта. Динката не отклонил поканата на Дарин и се раздал на макс, но не в танците, а в категорията за най-бързо пресушаване на бутилка с концентрат.

Деян Донков стоял встрани от дансинга и центъра на купона, усамотявайки си със своята голяма любов – чашката. Останал малко извън всеобщото внимание, той необезпокояван обърнал голямо количество алкохол не само за здравето на новосъздаденото семейство, но за още неродения си син.

Звездните гости на сватбата, сред които и Мария Илиева и Орлин Павлов останали безмълвни от състояние, до което се докарал Деян. Той си наливал чаша след чаша и палел цигара от цигара. Останал без Радина наблизо, за да го контролира, Донков съвсем му отпуснал края и се изложил пред присъстващите, които само цъкали с език и странели от него, пише hotarena.net.

Актьорът се прибрал в ранните часове с доста затруднения, а у дома го чакала Радина която вече била вдигнала ръце от изцепките му. Уж се променил драстично след новината за бебето, но явно страстта му към алкохола си остава непоправима. С подобни изцепки обаче Деян Донков докарва нерви на бременната си любимо, което е абсолютно противопоказно както за нея, така и за бъдещото им дете.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар