Попето заряза Елена заради Роналдо

Попето заряза Елена заради Роналдо
4 (80%) 2 votes

Ивелин Попов е изцяло забравил, че пак стана баща, в главата му има само една мисъл в момента!

Ивелин Попов е луд по Кристиано Роналдо и от това си пати най-вече жена му Елена Паришева

Ивелин Попов е луд по Кристиано Роналдо и от това си пати най-вече жена му Елена Паришева

Попето, както стана известен у нас, се държи с жена си по жесток начин. След като Емма се появи на бял свят, той изрази голямата си радост, но за кратко. Само дни по-късно футболистът вече не поглеждал новороденото, защото бил обсебен само от една мисъл – как да си размени фланелката с Кристиано Роналдо, научи Kliuki.bg.

В петък нашите национали гостуват на Португалия в контролен двубой, което значи, че Ивелин Попов ще се срещне лично със звездата на Реал (М). Вече всички в нашия тим тръпнели в очакване и мислели стратегии как да накарат крилото да им даде фланелката си.

Мъжът на Елена Паришева засега бил фаворит, защото към момента е най-известният ни играч в отбора и има вероятност Роналдо да е чувал единствено него. Попето обаче нямало да миряса докато не види фланелката на великия си колега в ръцете си. Това било го обсебило напълно.

През това време Елена се справяла сама с отглеждането на децата им, което на околните им се струвало доста нагло от негова страна. Футболистът изобщо не поглеждал семейството си, защото бил зает с друга мисъл.

„Ели едва смогва с грижите. Тя току-що роди, но мъжът ѝ въобще не ѝ помага. Вярно, че скоро има мач и е зает, но семейството трябва да е по-важно.“ – коментират близки до фолк дивата.

Говори се, че приятелите на Елена Паришева отдавна са набрали на Попето заради безкрайните му изневери в Русия. Кръшканията на футболиста са обществена тайна, но пък певицата продължава да бъде с него, което е знак, че го обича. Този път обаче той не я е сменил с друга жена, а с Кристиано Роналдо, поне мислено.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар