Страшен скандал зад кулисите на „Звездни стажанти“: Рев и писъци шокираха екипа! (подробности)

Страшен скандал зад кулисите на „Звездни стажанти“: Рев и писъци шокираха екипа! (подробности)
5 (100%) 1 vote

„Звездни стажанти“ определено събира зрителската аудитория пред екраните, но в лагерите обстановката е нетърпима!

Новото предаване по Нова телевизия „Звездни стажанти“ вече се радва на зрителски интерес. Определено обаче рейтингът му щеше да бъде далеч по-висок, ако хората можеха да видят какво се разиграва зад кадър в лагерите. Или по-точно в женския отбор, защото при мъжете още продължава да цари супер френдли атмосфера.

Това обаче не може да се каже за дамите, повечето от които се държат като всичко друго, но не и като дами. Изключение правят Алекс Сърчаджиева, Камелия Воче и Албена Вулева. Те трите все още успяват да запазят добрия тон – докога, един Бог знае.

Звездни стажанти

Скандали и сълзи в отбора на жените в „Звездни стажанти“

Рут Колева, Марта Вачкова и Петя Буюклиева обаче вдигнаха такъв нечуван скандал след втората мисия на отбора си, че екипът на шоуто луднал. Източници от кухнята на телевизията разкриха как Рут Колева докарала до истеричен рев Марта Вачкова, която в един момент си грабнала шапката и заявила, че напуска предаването доброволно.

„Рут не се трае. Това момиче, дето никой не го знае пее ли, свири ли, танцува ли, демонстрира адско самочувствие. Което по-скоро обаче служи за прикриване на огромните й комплекси. Рут непрекъснато съска като змия, но понеже я е страх да се конфронтира с устатата Албена Вулева или с любимката на народа Алекс Сърчаджиева, тя се захвана с горката Марта“, разкриват източници от медията.

След вчерашното шоу и въпреки победата на „Ангелите на Шарлопов“, Рут Колева се нахвърлила върху Марта Вачкова с крясъци и обвинения, че не зачита достойнството й и говори против нея в ефир. Сякаш тя самата си е траела като свенлива момина сълза.

„Петя Буюклиева тогава не издържа и избухна срещу Рут, а Марта Вачкова гледаше стреснато, след което просто не намери повече сили да обяснява на това нагло момиче и се разплака от безсилие. Никой не знае защо Рут се държи по този начин, но те мъжете в първия епизод си го казаха – не й дал Бог красота, но пък компенсирал с истерия. Това за много жени се отнася“, злобливо подмятат източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар