Пълен обрат: Асен Блатечки прекара най-кошмарния си рожден ден! (не иска да повярва какво се случи)

Пълен обрат: Асен Блатечки прекара най-кошмарния си рожден ден! (не иска да повярва какво се случи)
5 (100%) 2 votes

Асен Блатечки имаше повод да празнува вчера, но беше бесен през целия ден!

Любимецът на жените – симпатягата на родното кино Асен Блатечки вчера имаше рожден ден. Вместо усмивки, веселби и подаръци обаче, той получи изненада, която първо го парализира, а после го хвърли в бяс.

Както всички можем да предположим, актьорът без никакво колебание избра да прекара своя ден със семейството си – половинката Катерина Горанова и първородното чедо Катя. Едва ли някой би си помислил нещо друго, разбира се.

Асен Блатечки

Асен Блатечки бесен от яд заради поведението на Диляна Попова

Като загрижен татко и за сина си от Диляна Попова обаче, Асен Блатечки поискал да вземе Борил за няколко часа в дома си, а после да го върне обратно на майка му. Целта му била да сближи двете си деца и те да прекарат повече време заедно.

Какво било учудването му обаче, когато красивата манекенка категорично отказала, разкриха близки до актьора източници. Диляна Попова дори не се замислила, преди да каже – не и останала непреклонна до края. Причината е повече от ясна и тя е, че колкото и да се прави на безразлична, Попова така и не можела да прости на Асен, че избрал съпругата си пред нея.

„Диляна вероятно е права за себе си, защото живее сама и сама гледа сина си. Да, Асен помага с всичко, което може, но вечер се прибира при семейството си, а не при нея и бебето. Такава обида никоя жена не може да преглътне току-така. Затова и тя му заяви, че вече е направил избора си и ако иска да вижда Борил, ще го прави в нейно присъствие“, разказват запознати.

Асен Блатечки не очаквал подобна реакция от бившата си любовница, при това на рождения си ден. На всичко отгоре той не получил никакъв подарък от Диляна, която само смънкала едно – да си жив и здрав, по телефона. Това вбесило актьора още в самото начало на деня и той приличал на буреносен облак почти през цялото време.

„Двете Катета в крайна сметка успяха да го развеселят, но отношенията между него и Диляна Попова още повече се вледениха. Жалко е, защото по всичко личи, че двамата няма да могат да се разберат и да се държат цивилизовано, дори заради детето“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар