Държавата гръмна: Ето кой забремени Юлиана Плевнелиева! (скандалът с президента шокира света)

Държавата гръмна: Ето кой забремени Юлиана Плевнелиева! (скандалът с президента шокира света)
3.9 (77.5%) 8 votes

Съпругата на Росен Плевнелиев – Юлиана Плевнелиева е прецедент в целия свят до момента!

Съпругата на президента на България Росен Плевнелиев бременна от друг мъж. Този нечуван и невиждан в целия свят скандал буквално взриви държавата и заплашва да излезе извън пределите й. Първата дама Юлиана Плевнелиева се оказа заплодена не от съпруга си, а от младия си любовник, съобщи сензационно вестник „Уикенд“.

Още преди гибелта на сина им Филип, Юлиана Плевнелиева приключила брака си с Росен Плевнелиев и продължавала да бъде негова съпруга само на хартия, докато не изтече президентският му мандат.

Юлиана Плевнелиева

Бременността на Юлиана Плевнелиева е нечуван скандал в световен мащаб

Мъжът до първата дама обаче вече е ясен и това е млад, едва 36-годишен хубавец, който работи като адвокат по международно право, разкриха близки до президентшата източници. Двамата с Юлиана Плевнелиева решили да прекратят временно връзката си миналото лято, когато трагично почина детето на президента.

Няколко месеца по-късно обаче я подновили отново и в момента Юлиана Плевнелиева и любовникът й дори живеят заедно под един покрив, на семейни начала. Потресаващото е, че Росен Плевнелиев е отлично запознат със ситуацията, но не е показал никаква реакция.

Скандалът избухва през средата на януари, когато Юлиана отива да прави аборт в луксозна столична клиника. Около нея гъмжи от агенти на НСО, които заставят лекарите и персонала да не си отварят устите, защото от това ще избухне страшен, чутовен скандал.

Любопитното е, че дори по време на аборта, до Юлиана Плевнелиева е любовникът й, а не президента. Двамата очевидно са пред развод и дори не се опитват да замажат очите на околните.

Самият аборт на Плевнелиева е бил предприет от страх, а не от желание. Тя е искала да задържи бебето, но след дълъг размисъл предпочела да спести собствения си срам и този на държавния глава като роди от друг по време на мандата.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Държавата гръмна: Ето кой забремени Юлиана Плевнелиева! (скандалът с президента шокира света)”

 1. Kris

  мар. 26. 2016

  Абе глупаци, откъде накъде срам, бе! Какъв прецедент, тя отдавна го беше зарязала, със сигурност с основателна причина, той отдавна си е бил намерил друга, тя никога не се е появявала с него публично. И защо за Бога и е трябвало да маха детето, колко жени се измъчват години, докато забременеят, тя с жив мъж до нея ( не прецедента, разбира се), ще го маха! Ами ако повече не може да има деца с него?! Как можа, бе жено!

 2. ТИНА

  мар. 26. 2016

  МАЛКО РЕСПЕКТ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА НИ,КАК МОЖЕ ДА СЕ ПИШАТ ТАКИВА ГЛУПОСТИ…

 3. Крис

  мар. 26. 2016

  Hие не сме лицемерни хора. Ще проявяваме респект към президента единствено ако той го заслужава. Авторитети не признаваме, ако не заслужават мястото си. Случаят не е такъв, затова няма респект. Но респект към нея, жена с позиции.

Добавете коментар