Супер скандал: Сватбата на Десислава и Галин е била фалшива, певицата в несвяст! (кошмарни разкрития)

Супер скандал: Сватбата на Десислава и Галин е била фалшива, певицата в несвяст! (кошмарни разкрития)
4.7 (93.33%) 3 votes

Десислава и Галин вдигнаха пищна сватба, която обаче се оказа фалшива!

Не й върви на Десислава и това си е. След като певицата бе брутално зарязана и унижена от любовта на живота си Зарко Савов, а после синът й Майки я укори за връзката й с наполовина по-младия от нея Благой Найденов, сега кошмарът продължава с пълна сила.

Защото се оказа, че сватбата на Десислава и настоящият вече мъж на Галена – Галин, е била фалшива. Припомняме, че Галин срещна Десислава и се ожени за нея, много преди на хоризонта да се появи хубавата Галена.

Десислава

Сватбата на Десислава и Галин на практика не е била законна, както и бракът им

Известно време след брачния живот обаче, Десислава и Галин решиха, че не са един за друг и се разделиха. Не можем да си представим какво изживява певицата днес, когато се оказа, че тя на практика няма как да е била омъжена за Галин, тъй като още се води съпруга на този, който я пребиваше от бой – бащата на Майки – Михаил.

Десислава и Михаил останаха заедно за кратко и от тази връзка се появи синът им. Двамата в действителност не са сключвали църковен или граждански брак в Америка, но са направили нещо, което има същата законова стойност – а именно, подписали са граждански съюз в Чикаго след раждането на Майки.

По законите на Америка това си е чист брак и може да бъде разтрогнат единствено в съда, с документи и обсъждане – точно, както е при нормална женитба. Такова нещо обаче Десислава и Мишо не са правили, което автоматично я изкарва все още омъжена за него.

Новината самата Деси научила съвсем скоро и това я убило. Най-вече, защото се оказало, че продължава да е свързана с мъж, когото не може да понася и който е нанесъл най-големите щети в живота й. Какво ще предприеме певицата оттук нататък и дали ще отлети спешно за САЩ, за да прекрати този ужас, предстои да видим скоро.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар